Ahojte, chcela by som som pokračovať v štúdiu na vysokej škole mám vsak problém. Pri študovani na strednej škole som nebola pripustena k ústnym maturitam lebo som nemala uzavreté niektoré predmety, bola som mladá a vykašľala som sa na to. Teraz keď už by som chcela pokračovať v štúdiu nemôžem. Chcem sa spýtať, máte niekto skúsenosť s maturitou pre dospelých, alebo nejakou strednou školou čo sa dá študovať dištancne, videla som nejakú v Čadci a v Bytči ale odtiaľ mi neodpisali takže neviem či tá škola ešte funguje
hocikde si vies spravit maturitu obvolaj si skoly
Ahoj ja chodím teraz u nas v topoľčanoch na vansovu školu. Kazdy rok otvaraju takuto triedu kde sme vsetci starší a co si chcu spraviť maturitu je nas tak okolo22
@zuzka123456789 ahoj môžeš ma kontaktovať prosím? Ďakujem
@mimaleo môžem má kontaktovať
@zuzka123456789. Ja som sa chcela spýtať na tu školu v To maturita pre dospelých, hľadala som to na stránke ale nič som sa nedozvedela. Vedela by si mi poradiť prosím? Ďakujem
@mimaleo napíšte na Facebooku p.ucitelke Ičovej ťa to má na starostí povie Vám viac .ona býva aj triedou ucitelkou .poslala som vám to do súkromnej správy
@zuzka123456789 môžem aj ja poprosiť info ďakujem pekne