Máte skúsenosti s online kurzom learn2code?

vrabcek15
17. feb 2020

Dobrý deň, rada by som sa spýtala,či ste si už niekto robil on line kurz cez learn2code a akú máte s tým skúsenosť. A ešte či po absolvovaní kurzu dostanete nejaký certifikát.( Ja osobne premýšľam nad wordom a excelom🙈 )
Ďakujem za každú odpoveď

eliska13
17. feb 2020

@vrabcek15 dostaneš certifikát, ale sú drahši.Pozri si stránku doucma a nájdi si niekoho sukromne.Nie je nad z očí do očí učiť sa

vulka
17. feb 2020

@vrabcek15 My sa teraz do toho zapájame ako škola a zatiaľ to akosi "škrípe".

vrabcek15
autor
17. feb 2020

@eliska13 ďakujem za typ🙂 určite zvážim🙂

vrabcek15
autor
17. feb 2020

@vulka ako škrípe?

vulka
17. feb 2020

@vrabcek15 Inak neviem, či to nie sú vyhodené peniaze. Word a Excel Ťa naučí každý šikovnejší stredoškolák 🙂 Osobne som absolvovala kurz cez IT akadémiu a teda bolo to o samoštúdiu a záverečnom testovaní na skúške.

fokuska
17. feb 2020

@vrabcek15 Nevidim zmysel v tom mat certifikat, ze ovladas word alebo excel.
Pre zamestnavatela (co sa tyka office balicku) je dolezite co naozaj robit vies, nie to, ci na to mas certifikat.
Absolvovat kurz a mat certifikat je dobre pri ovela odbornejsich veciach.
Excel sa vies naucit aj z videi na youtube 🙂

vrabcek15
autor
17. feb 2020

@fokuska s tým súhlasím,len mám pocit, že dnes si každý napíše,že ovláda word a excel ako profík a v skutočnosti tomu nieje úplne tak. A aj ja ho viem používať ako bežný užívateľ( excel trosku menej🙂🙈) a tak si myslím ,že keď si spravím kurz tak budem mať rukolapný dôkaz,že ho naozaj viem na takej a takej úrovni.

vrabcek15
autor
17. feb 2020

@vulka no tak ja word ako tak aj ovládam( zvládla som napísať aj bakalárku🙂 🙈😂 ) ale predsa od školy už prešiel nejaký ten čas, a aby som nebola pre bud.zamestnávateľa za úplne drevo tak by som sa chcela zlepšiť,naučiť viac ako to čo viem🙂

fokuska
17. feb 2020

@vrabcek15 Ano, do zivotopisu si to napise kazdy. A potom maju problem vlozit cislovanie do wordu tak, aby zcinalo az na tretej strane, alebo napisat v exceli makro.

Ak je ale taziskom pre vykon danej prace excel a jeho naozaj perfektne ovladanie, tak si to zamestanvatel overi zopar otazkami na pohovore, pripadne praktickou ulohou. A ver, ze staci zopar otazok a velmi rychlo sa ukaze kto to akej meiry ten excel ovlada. A zamestnavatelovi bude totalne jedno, ci si sa to naucila sama, ci ta naucilo video na youtube, online kurz, alebo ci ta ucil sam prezident a ci na to mas certifikat ci nie...

O aky druh prace mas zaujem? Ake mas ine vzdelanie, skusenost, zrucnosti? Lebo stavat tazisko svojho vzdelania a zrucnosti okolo officoveho balicku, to je velmi velmi malo...

vrabcek15
autor
17. feb 2020

@fokuska jasné,že je to málo.. no ako mám bc,(viem, že to je nič moc, teda nechcem teraz tým nikoho uraziť,ale lepšia je už celá výška,) skúsenosť s prácou s ľudmi, aj s administratívnou prácou, len nastupujem (teda ak sa všetko podarí tak od apríla do práce) po 4 rokoch (po dvoch rodičovských dovolenkách) a mám z toho taký rešpekt🙈 tá práca bude aj práca s ľudmi ale bude tam aj administratíva tak preto ten stres okolo officu🙈😅😂

fokuska
17. feb 2020

@vrabcek15 Prepac, ale nic konkretne si nenapisala :D

Myslela som, ze si pracu hladas, ale ty uz teda vies, ze nastupujes po materskej naspat, tak tym padom ti budu certifikaty podla man na prd :D ak vies, ze budes denne vyuzviat word a excel a potrebujes ich ovladat na ovela lepsej urovni ako ovladas, tak sa to samozrejem v ramci samostudia douc.

3petka
17. feb 2020

@vrabcek15 Ja som dochádzala na css a html, to bolo super a dalo by sa to aj online. Word a excel by som povedala že tiež môže byť v pohode. Následne som si chcela urobiť aj programovanie a prípravu na tvorbu e-shop ale online je to úplne zmätočné a viac tam kecá o blbostiach ako by mal ísť k veci, ale zase toto by bolo dobré dochádzať.

Z mojej strany som ale max spokojná čo sa týka takýchto jednoduchších vecí je to super a šla by som do toho určite znovu. A robila som si to cez úrad práce takže som to mala zadara okrem dochádzania...

vrabcek15
autor
17. feb 2020

@fokuska juj no to preto lebo ta práca nieje zatiaľ na 100 % a tak sa na ňu teším,že sa až bojím,že sa to nevyjde keď budem o nej popredu rozprávať🙈😂🙈 ale teda ak sa zadarí mala by som ísť pracovať u nás na jeden úrad v meste🙂 tak preto sa chcem zlepšiť,a on line kurz mi príde ako fajn spôsob.

vrabcek15
autor
17. feb 2020

@3petka a čo je css a html?ale ďakujem za typ

3petka
17. feb 2020

@vrabcek15 To je základná tvorba web stránok. Po školení vieš urobiť slušnú stránku.

fokuska
17. feb 2020

@vrabcek15 Urcite online kurz moze byt dobry sposob, ak na to mas peniaze, tak v pohode. Len necakaj zazraky ze ti to nejako specialne zvysi hodnotu na trhu prace.
Nemyslim to v zlom, dufam, ze chapes ako to myslim 🙂

Samozrejme, ze vdzy je dobre zlepsovat sa, rozsirit si obzory a tak 🙂 to ti na skodu nebude nikdy.

vrabcek15
autor
17. feb 2020

@fokuska jasné chápem🙂a hej človek by sa mal snažiť napredovať a nie stáť na jednom mieste🙂

karolinakr
17. feb 2020

@vrabcek15 to su uplne zbytocne vyhodene peniaze von oknom.Su drahy a vyuzit ich jedine v pripade, ze chces programovat
Na Word a Excel chňapni spoluziaka zo strednej, nech ti to vysvetlí
Ja mam tiez pc kurz cez Irad prace, ale mam 2 knihy Word a Excel a tam je to po lopate vysvetlene

vrabcek15
autor
17. feb 2020

@karolinakr hej hej asi to tak bude, že sú to penaieze vyhodené von oknom.. Už som aj na to myslela, že sú na nete rôzne word tutorialy, alebo príručky na stiahnutie tak skúsim zatiaľ takto sa zdokonalil 😀

karolinakr
17. feb 2020

@vrabcek15 daj si www.janzitniak.info a na tej stranke ma navody, ako robit s pc

karolinakr
17. feb 2020

@vrabcek15 na Facebooku KurzExcel.sk

vulka
17. feb 2020

@vrabcek15 Uf, ale napísať bakalárku ešte neznamená, že ovládaš Word.

vrabcek15
autor
17. feb 2020

@karolinakr ďakujem veľmi za typ 😉👍

vrabcek15
autor
17. feb 2020

@vulka áno chápem neznamená práve preto by som sa rada v ňom zlepšila a práve preto som chcela skúsiť ten online kurz. Ale ako mi tu bolo dobre poradne dá sa to aj inak 😉☺️

tomba
12. apr 2021

@vrabcek15 Ahoj, môžem sa spýtať? Aj si nakoniec cez nich ten kurz absolvovala? Ja tiež práve premýšľam, či do toho ísť alebo nie....ĎAKUJEM

vrabcek15
autor
12. apr 2021

@tomba ahoj no nakoniec som ho nerobila.. skôr som popozerla to čo bolo free na nete..a tú prácu som nakoniec dostala a stačili mi zručnosti s wordom čo som mala predtým 😊(to len po rodičovskej som bola kapanek vyklepana,že však ja už nič neviem 😂🙈😂)

tomba
12. apr 2021

@vrabcek15 super, ďakujem za info. Všetko dobré...

vrabcek15
autor
13. apr 2021

@tomba ďakujem aj tebe

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz