Dobrý deň, rada by som sa spýtala,či ste si už niekto robil on line kurz cez learn2code a akú máte s tým skúsenosť. A ešte či po absolvovaní kurzu dostanete nejaký certifikát.( Ja osobne premýšľam nad wordom a excelom🙈 )
Ďakujem za každú odpoveď
@vrabcek15 Nevidim zmysel v tom mat certifikat, ze ovladas word alebo excel.
Pre zamestnavatela (co sa tyka office balicku) je dolezite co naozaj robit vies, nie to, ci na to mas certifikat.
Absolvovat kurz a mat certifikat je dobre pri ovela odbornejsich veciach.
Excel sa vies naucit aj z videi na youtube 🙂
@fokuska s tým súhlasím,len mám pocit, že dnes si každý napíše,že ovláda word a excel ako profík a v skutočnosti tomu nieje úplne tak. A aj ja ho viem používať ako bežný užívateľ( excel trosku menej🙂🙈) a tak si myslím ,že keď si spravím kurz tak budem mať rukolapný dôkaz,že ho naozaj viem na takej a takej úrovni.
@vrabcek15 Ano, do zivotopisu si to napise kazdy. A potom maju problem vlozit cislovanie do wordu tak, aby zcinalo az na tretej strane, alebo napisat v exceli makro.
Ak je ale taziskom pre vykon danej prace excel a jeho naozaj perfektne ovladanie, tak si to zamestanvatel overi zopar otazkami na pohovore, pripadne praktickou ulohou. A ver, ze staci zopar otazok a velmi rychlo sa ukaze kto to akej meiry ten excel ovlada. A zamestnavatelovi bude totalne jedno, ci si sa to naucila sama, ci ta naucilo video na youtube, online kurz, alebo ci ta ucil sam prezident a ci na to mas certifikat ci nie...
O aky druh prace mas zaujem? Ake mas ine vzdelanie, skusenost, zrucnosti? Lebo stavat tazisko svojho vzdelania a zrucnosti okolo officoveho balicku, to je velmi velmi malo...
@fokuska jasné,že je to málo.. no ako mám bc,(viem, že to je nič moc, teda nechcem teraz tým nikoho uraziť,ale lepšia je už celá výška,) skúsenosť s prácou s ľudmi, aj s administratívnou prácou, len nastupujem (teda ak sa všetko podarí tak od apríla do práce) po 4 rokoch (po dvoch rodičovských dovolenkách) a mám z toho taký rešpekt🙈 tá práca bude aj práca s ľudmi ale bude tam aj administratíva tak preto ten stres okolo officu🙈😅😂
@vrabcek15 Prepac, ale nic konkretne si nenapisala :D
Myslela som, ze si pracu hladas, ale ty uz teda vies, ze nastupujes po materskej naspat, tak tym padom ti budu certifikaty podla man na prd :D ak vies, ze budes denne vyuzviat word a excel a potrebujes ich ovladat na ovela lepsej urovni ako ovladas, tak sa to samozrejem v ramci samostudia douc.
@vrabcek15 Ja som dochádzala na css a html, to bolo super a dalo by sa to aj online. Word a excel by som povedala že tiež môže byť v pohode. Následne som si chcela urobiť aj programovanie a prípravu na tvorbu e-shop ale online je to úplne zmätočné a viac tam kecá o blbostiach ako by mal ísť k veci, ale zase toto by bolo dobré dochádzať.
Z mojej strany som ale max spokojná čo sa týka takýchto jednoduchších vecí je to super a šla by som do toho určite znovu. A robila som si to cez úrad práce takže som to mala zadara okrem dochádzania...
@fokuska juj no to preto lebo ta práca nieje zatiaľ na 100 % a tak sa na ňu teším,že sa až bojím,že sa to nevyjde keď budem o nej popredu rozprávať🙈😂🙈 ale teda ak sa zadarí mala by som ísť pracovať u nás na jeden úrad v meste🙂 tak preto sa chcem zlepšiť,a on line kurz mi príde ako fajn spôsob.
@vrabcek15 Urcite online kurz moze byt dobry sposob, ak na to mas peniaze, tak v pohode. Len necakaj zazraky ze ti to nejako specialne zvysi hodnotu na trhu prace.
Nemyslim to v zlom, dufam, ze chapes ako to myslim 🙂
Samozrejme, ze vdzy je dobre zlepsovat sa, rozsirit si obzory a tak 🙂 to ti na skodu nebude nikdy.
@vrabcek15 to su uplne zbytocne vyhodene peniaze von oknom.Su drahy a vyuzit ich jedine v pripade, ze chces programovat
Na Word a Excel chňapni spoluziaka zo strednej, nech ti to vysvetlí
Ja mam tiez pc kurz cez Irad prace, ale mam 2 knihy Word a Excel a tam je to po lopate vysvetlene
@karolinakr hej hej asi to tak bude, že sú to penaieze vyhodené von oknom.. Už som aj na to myslela, že sú na nete rôzne word tutorialy, alebo príručky na stiahnutie tak skúsim zatiaľ takto sa zdokonalil 😀
@vrabcek15 daj si www.janzitniak.info a na tej stranke ma navody, ako robit s pc
@vrabcek15 na Facebooku KurzExcel.sk
@karolinakr ďakujem veľmi za typ 😉👍
@vrabcek15 dostaneš certifikát, ale sú drahši.Pozri si stránku doucma a nájdi si niekoho sukromne.Nie je nad z očí do očí učiť sa