Máte skúsenosť s kurzom virtuálnej asistentky?

5. apr 2023

ahojte, máte skúsenosť konkrétne s týmto kurzom ? jedná sa o virtuálnu asistentku, v popise ma celkom fajn veci ktoré tam ponúka, len by ma zaujímala reálna skúsenosť s tým či to niekto skúsil a ozaj vám to pomohlo rozbehnúť si niečo svoje 🙂
https://www.pinkasistent.sk/vip-club-3/?fbclid=...
Ďakujem vopred

majka201289
11. jún 2023

Ahoj, ja mam teraz kurz a odporúčam všetkými 10timi,ak chces vedieť niečo konkrétne, kľudne sa pýtaj.

autor
12. jún 2023

@majka201289 a podnikas uz v tom sama? Co vsetko vlastne robis?

majka201289
12. jún 2023

Ako myslíš sama? No len sama, nemáme žiadne skupinky,ci tímy. V kurze mame specifikovanych viac ako 66 činnosti, ktorymi smermi sa môžme ako VA uberať. Ja momentálne klientovi spracujem fb a IG. A ďalej sa učím, aby som bola žiadanejsia.

autor
13. jún 2023

@majka201289 ako dlho sa uz ucis v tom kurze?

majka201289
13. jún 2023

Aby som bola úprimná, kurz mam zakúpený od začiatku roka, ale rozhybala som sa len teraz v apríli.

ladybirdie
30. jún 2023

@majka201289 ahoj, ja som teraz našla tento kurz tiež rozmýšľam, či to skúsiť. Takže nie je to určite podvod? Oplatí sa absolvovať kurz? Ja zatiaľ rozmýšľam, že by som to robila popri práci a potom uvidím.

erikaveselovsk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erikaveselovsk
17. júl 2023

Ja som to tiež pozerala ale nikde som nenašla relevantné dobré hodnotenie. Pôsobí pofidérne že to vyskakuje od všade, + tá NONSTOP zlava z 3500 eur na 140 je tiež podozrivá.. kto by dával niečo čo má hodnotu 3500 v dnešnej dobe za 140 a evidentne to ludia nekupujú ani za tých 140 ked to potrebuje tak intenzívne promovať reklamami všade. Robila zadarmo také 5min videohovory kde som sa jej pýtala na veci a neprišla mi veľmi profesionálna, taktiež žiadna záruka zárobku tam nieje, vravela že je to iba o šikovnosti asistentky.

majka201289
17. júl 2023

@erikaveselovsk je náš cez 600 dievčat co mame ten kurz zakúpený a ani jedna sa nesťažovala.

erikaveselovsk
17. júl 2023

600 spokojných dievčat a na internete nieje jediného relevantného objektívneho dobrého hodnotenia, iba reklamy z každej strany "kupte, kupte lebo akcia"

ivankatomasko
25. júl 2023

@erikaveselovsk Toto sú virtuálne asistentky zaregistrované na stránke "ja spravím".
Väčšina z nich tam má 0 predajov. Vyzerá to tak, že až taký záujem o túto službu nie je.
https://www.jaspravim.sk/vyhladavanie?q=virtual...

majka201289
25. júl 2023

@ivankatomasko nie každá tam je, ja tam nie som napríklad, získala som nových klientov a zákazky cez iné možnosti odporúčané v kurze.

iwesska
25. júl 2023

Toto vies robit aj bez kurzu. A teda za spravu soc.sieti a odpisovanie na maily z plaze 3000+ EUR necakaj. Uprimne. V administrative sa pohybujem uz cca 15r. ale,virtualnu asistentku mozes na Profesii lupou hladat. V dnesnej dobe umelej inteligencie ti nikto nebude platit za to,aby si nieco nasla na Googli. Spravu soc.sieti ponuka kazdy marketer a je ich ako maku. Zvycajne ponukaju balik viacerych sluzieb a tak nevidim dovod,aby si vybrali niekoho s kurzom,ked sa im ponuka niekto,kto ma realne cisla ziskanych zakaznikov. Vybrala by som si iny kurz - jazykovy napr.

lauricka
14. sep 2024

@ladybirdie tipujem, ze baba zaraba z tych kurzov VA, nie realnej prace VA. A teda fakt netusim, kde si budu vsetky tie baby taku pracu hladat a kto ich zamestna...

majka201289
14. sep 2024

@lauricka jasne ze z toho zarába, prečo by to robila zadarmo. Ona to robila ešte skôr ako to prišlo na Slovensko. Podchytila to medzi prvými (jej šikovnosť) a zdieľala svoje skúsenosti, co robiť a nerobiť, jej chyby, co by robila určite inak. Za mňa, kvantum info, co mne ušetrilo času a nervov, dokonca aj peňazí . A žiaľ, je to o šikovnosti, a aj o možnostiach (ta co ma TPP a rodinu určite menej zarába ako ta, co je bez deti a venuje tomu full time). Ona dokonca vytvorila kúrz na,, UGC tvorcu,, kde nás naučila ako brutálne robiť reels a recenzie pre podnikateľ, ci firmy (než som si kúpila kurz, v tom čase som NIDKY o tom nepočula a teraz to vidím a počujem na každom kroku ). Ona čerpá najnovšie novinky z Ameriky, tie trendy, a rýchlo ich posúva tu. Ak vydá ďalší kurz, ja si ho isto kúpim medzi prvými.

monca_97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz