Masérsky kurz

13. sep 2022

Videla som na viacerých stránkach, že ponúkajú masérsky kurz na ktorý sa môže otvoriť živnosť. Volá sa Wellness pracovník, alebo také niečo. Ten kebyže si spravím a potom ešte samozrejme niekoľko ďalších, tak je možnosť, že môžem mať vlastný masérsky salón?

ivik4
13. sep 2022

Ved ano

kvetinka75
13. sep 2022

áno môžeš

luccija
13. sep 2022

Over si to na zivnostenskom ja som sa viac x nieco pytala a odpisali hned...volakedy to tak bolo, co viem pred 2 r prislo k zmene a museli si dorobit externe 2 r studium na zdr.skole.Ale mozno sa to da obist...

kvetinka75
13. sep 2022

@luccija dá sa to obísť tak, že si spravíš kurz wellnes pracovník + chodíš potom na skúšky, neviem či každé 2 alebo 5 rokov. Za skúšky platíš. Ak máš zdravotnú, na skúšky už nechodíš, stačí mať spravený kurz.

liloastitch
13. sep 2022

Ja musím dopĺňať zdravotné vzdelanie, už nestačí len obyčajný kurz. Prípadne je možnosť urobiť si kurz masér a wellness pracovník, trvá dlhšie, získaš kvalifikáciu, ktorú musíš každých 5 rokov obnovovať. Ja som sa rozhodla radšej ísť študovať strednú školu.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. sep 2022

@liloastitch Obnovovať tak, že by som si musela každých 5 rokov znovu zaplatiť ten istý kurz a učiť sa ako keby od začiatku?

liloastitch
13. sep 2022

Každých 5 rokov skúšky, tiež platené.