Videla som na viacerých stránkach, že ponúkajú masérsky kurz na ktorý sa môže otvoriť živnosť. Volá sa Wellness pracovník, alebo také niečo. Ten kebyže si spravím a potom ešte samozrejme niekoľko ďalších, tak je možnosť, že môžem mať vlastný masérsky salón?
áno môžeš
Over si to na zivnostenskom ja som sa viac x nieco pytala a odpisali hned...volakedy to tak bolo, co viem pred 2 r prislo k zmene a museli si dorobit externe 2 r studium na zdr.skole.Ale mozno sa to da obist...
@luccija dá sa to obísť tak, že si spravíš kurz wellnes pracovník + chodíš potom na skúšky, neviem či každé 2 alebo 5 rokov. Za skúšky platíš. Ak máš zdravotnú, na skúšky už nechodíš, stačí mať spravený kurz.
Ja musím dopĺňať zdravotné vzdelanie, už nestačí len obyčajný kurz. Prípadne je možnosť urobiť si kurz masér a wellness pracovník, trvá dlhšie, získaš kvalifikáciu, ktorú musíš každých 5 rokov obnovovať. Ja som sa rozhodla radšej ísť študovať strednú školu.
@liloastitch Obnovovať tak, že by som si musela každých 5 rokov znovu zaplatiť ten istý kurz a učiť sa ako keby od začiatku?
Každých 5 rokov skúšky, tiež platené.
Ved ano