Mám šancu dostať sa s takýmto priemerom známok na DTI?

10. jún 2024

Vypisujem prihlášku na dti a myslite že kam šancu sa dostať? Tam sa nerobia prijímačky ale priemer známok

anavixy
10. jún 2024

Na dti? Tam mozno aj prva budes.

autor
10. jún 2024

@anavixy to fakt? 😍

sisa_s
10. jún 2024

Ved je to jedna z najhorsich skol na slovensku...preco nejdes studovat na kvalitnejsiu skolu?

sisska96
10. jún 2024

Tam sa dostane hocijaký sprostý človek, aj ukončí . Len treba zaplatiť školné, ani rozum nepotrebuješ na tu školu 😅

maranco
10. jún 2024

Škola patrí medzi menej kvalitné. „Táto škola patrí medzi najslabšie vysoké školy na Slovensku,“ vraví Ľubor Fišera, šéf Akreditačnej komisie, ktorá je poradným orgánom vlády a hodnotí kvalitu škôl.
https://dennikn.sk/685495/poslancov-smeru-ocari...

koniarova
10. jún 2024

Čo si sa zbláznila? S takým priemerom? Určite hľadaj kvalitnejšiu školu.

pribinak
10. jún 2024

Na takú školu chceš ísť? Kde sa chceš uchádzať o prácu s diplomom z takej školy??

fido69
10. jún 2024

Zabudni na Dubnický technologický inštitút (DTI).
Hľadaj si skutočnú školu so skutočnými pánmi profesormi a nie zombie učiteľov na zombie škole.

nelca84
10. jún 2024

Bolo by na mieste napisat aj, z akej skoly mas tento priemer znamok... lebo ani stredna skola nie je ako stredna skola

koniarova
10. jún 2024

@nelca84 to je pravda.

autor
10. jún 2024

Mám strednú zdravotnícku školu odbor farmaceutický laborant ,.ja viem odveci ale dti som vybrala lebo podľa mňa nemám na lepšiu

sisa_s
10. jún 2024

A po VŠ sa kde s takou skolou zamestnas? Mohla si ist na laboratorne techniky, verejne zdravotnictvo, atd...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
10. jún 2024

A CO BUDES AKO "zdravotnicka robit" po takejto vysokej skole??? dufam, ze aspon na skusku si sa prihalsila na nejaku inu skolu.. szu v bb alebo niekde inde..

autor
10. jún 2024

@simca06022011 no však po strednej môžem v lekárni a po vysokej keď tak učiteľstvo .. budem mať záruku do budúcna keď ma prestane baviť jedno zameranie

autor
10. jún 2024

@simca06022011 na dti mám odbor učiteľstvo praktickej prípravy v ekonomických predmetoch

simca06022011
10. jún 2024

a kde budes ucit tie ekonomicke predmety..? moje nervy... ale rob ako myslis...

sisa_s
10. jún 2024

Takto premrhane peniaze...

anavixy
10. jún 2024

Ale ved ked nechces byt labornatka alebo nieco podobne, tak mas na vyber tolko odborov a tolko skol… mozes si vybrat nejaky normalny odbor co ta aj bude bavit na normalnej skole, ver, ze ani na verejnych vs nemusis byt nvm aka mudra, aby si to zvladla. Staci sa snazit a nepodcenovat sa dopredu. A keby ti to neslo, tak proste prestupis, si mlada, nic nestratis.. ja som prestupila z jedneho odboru na druhy (zo psychologie na osetrovatelstvo) po 2,5 roku studia, stratila som dost (casu aj penazi, kedze potom som si uz prekrocenu dobu štúdia musela platit), nehovoriac o roznych reciach, ale nelutujem to. Robim to co milujem. Nepodcenuj sa daj si prihlasku na to, co ta bavi a na skolu, na ktoru sa nebudu ludia pozerat cez prsty.

deti95060810
10. jún 2024

daj vedieť potom ako si pochodila na tej DTI - doporučim o pár rokov dcére... 😉

mironka
10. jún 2024

Môj manžel vedie prax študentom v tomto odbore....odpoved študentky,čo bude robiť po vyštudovaní: Budem mať vyšší plat...

mironka
10. jún 2024

Môj manžel je vyštudovaný ekonóm, urobil si ped. minimum, aby mohol učiť ekonomické predmety...

vanilkovazmrzka
10. jún 2024

Co je dti?

autor
10. jún 2024

@vanilkovazmrzka súkromná vysoká škola dubnický technologicky inštitút

vanilkovazmrzka
10. jún 2024

Sukromna… cize uroven nula, len vyhadzovanie penazi.

nelka93
11. jún 2024

V živote som o tej skole nepočula, akože nechcem byť zlá, ale zaplatiť si titul už dokáže ktokoľvek. S takým priemerom sa dostaneš aj inde, akurát na väčšine škôl budeš robiť prijímačky a to je pre teba aj to co nechceš, keďže je to mimo odbor. Z také skoky mat titul, to ako keby ani nebol. Už katolícka v RK je lepšia ako toto cudo

koniarova
11. jún 2024

@autorka, že je to všetko o tých prijímačkách? Nechceš ich robiť a toto ti je pohodlnejšie. Rodičia zaplatia.

melanta
11. jún 2024

S takýmito známkami môžeš ísť viac menej takmer na každú normálnu vysokú školu. Skús si prečítať diskusie o DTI. Väčšina manažérov a personalistov vníma absolventov DTI ako kandidátov bez VŠ. Čiže ak mi príde životopis, kde kandidát má iba tútu VŠ, tak ho beriem ako bez VŠ a dokonca mu tento fakt možno aj uberá šance. Pretože každý priemerne inteligentný človek si vyberie normálnu VŠ, nie školu, ktorá má od svojho začiatku tak hrozne zlé renomé. Sú súkromné VŠ, ktoré sú relatívne v poriadku. Táto škola je výsmech vysokému školstvu. A tak sú vnímaní poväčšine aj jej absolventi. S priemerom, aký máš, choď na skutočnú VŠ.

tetapetra
11. jún 2024

Ja poznám krajčírku, ktorá roky robila čašníčku a po 40tke začala "študovať" na Dti a už je dokonca paedr. , MBA a minule voľby sa chcela dostať do parlamentu. Asi toľko o škole.

autor
11. jún 2024

@tetapetra za to, že robila krajčírku a čašníčku ešte neznamená, ze nieje múdra a nedokáže sa učiť… milujem tieto názory