Vypisujem prihlášku na dti a myslite že kam šancu sa dostať? Tam sa nerobia prijímačky ale priemer známok
@anavixy to fakt? 😍
Ved je to jedna z najhorsich skol na slovensku...preco nejdes studovat na kvalitnejsiu skolu?
Tam sa dostane hocijaký sprostý človek, aj ukončí . Len treba zaplatiť školné, ani rozum nepotrebuješ na tu školu 😅
Škola patrí medzi menej kvalitné. „Táto škola patrí medzi najslabšie vysoké školy na Slovensku,“ vraví Ľubor Fišera, šéf Akreditačnej komisie, ktorá je poradným orgánom vlády a hodnotí kvalitu škôl.
https://dennikn.sk/685495/poslancov-smeru-ocari...
Čo si sa zbláznila? S takým priemerom? Určite hľadaj kvalitnejšiu školu.
Na takú školu chceš ísť? Kde sa chceš uchádzať o prácu s diplomom z takej školy??
Zabudni na Dubnický technologický inštitút (DTI).
Hľadaj si skutočnú školu so skutočnými pánmi profesormi a nie zombie učiteľov na zombie škole.
Bolo by na mieste napisat aj, z akej skoly mas tento priemer znamok... lebo ani stredna skola nie je ako stredna skola
Mám strednú zdravotnícku školu odbor farmaceutický laborant ,.ja viem odveci ale dti som vybrala lebo podľa mňa nemám na lepšiu
A po VŠ sa kde s takou skolou zamestnas? Mohla si ist na laboratorne techniky, verejne zdravotnictvo, atd...
A CO BUDES AKO "zdravotnicka robit" po takejto vysokej skole??? dufam, ze aspon na skusku si sa prihalsila na nejaku inu skolu.. szu v bb alebo niekde inde..
@simca06022011 no však po strednej môžem v lekárni a po vysokej keď tak učiteľstvo .. budem mať záruku do budúcna keď ma prestane baviť jedno zameranie
@simca06022011 na dti mám odbor učiteľstvo praktickej prípravy v ekonomických predmetoch
a kde budes ucit tie ekonomicke predmety..? moje nervy... ale rob ako myslis...
Takto premrhane peniaze...
Ale ved ked nechces byt labornatka alebo nieco podobne, tak mas na vyber tolko odborov a tolko skol… mozes si vybrat nejaky normalny odbor co ta aj bude bavit na normalnej skole, ver, ze ani na verejnych vs nemusis byt nvm aka mudra, aby si to zvladla. Staci sa snazit a nepodcenovat sa dopredu. A keby ti to neslo, tak proste prestupis, si mlada, nic nestratis.. ja som prestupila z jedneho odboru na druhy (zo psychologie na osetrovatelstvo) po 2,5 roku studia, stratila som dost (casu aj penazi, kedze potom som si uz prekrocenu dobu štúdia musela platit), nehovoriac o roznych reciach, ale nelutujem to. Robim to co milujem. Nepodcenuj sa daj si prihlasku na to, co ta bavi a na skolu, na ktoru sa nebudu ludia pozerat cez prsty.
daj vedieť potom ako si pochodila na tej DTI - doporučim o pár rokov dcére... 😉
Môj manžel vedie prax študentom v tomto odbore....odpoved študentky,čo bude robiť po vyštudovaní: Budem mať vyšší plat...
Môj manžel je vyštudovaný ekonóm, urobil si ped. minimum, aby mohol učiť ekonomické predmety...
Co je dti?
@vanilkovazmrzka súkromná vysoká škola dubnický technologicky inštitút
Sukromna… cize uroven nula, len vyhadzovanie penazi.
V živote som o tej skole nepočula, akože nechcem byť zlá, ale zaplatiť si titul už dokáže ktokoľvek. S takým priemerom sa dostaneš aj inde, akurát na väčšine škôl budeš robiť prijímačky a to je pre teba aj to co nechceš, keďže je to mimo odbor. Z také skoky mat titul, to ako keby ani nebol. Už katolícka v RK je lepšia ako toto cudo
S takýmito známkami môžeš ísť viac menej takmer na každú normálnu vysokú školu. Skús si prečítať diskusie o DTI. Väčšina manažérov a personalistov vníma absolventov DTI ako kandidátov bez VŠ. Čiže ak mi príde životopis, kde kandidát má iba tútu VŠ, tak ho beriem ako bez VŠ a dokonca mu tento fakt možno aj uberá šance. Pretože každý priemerne inteligentný človek si vyberie normálnu VŠ, nie školu, ktorá má od svojho začiatku tak hrozne zlé renomé. Sú súkromné VŠ, ktoré sú relatívne v poriadku. Táto škola je výsmech vysokému školstvu. A tak sú vnímaní poväčšine aj jej absolventi. S priemerom, aký máš, choď na skutočnú VŠ.
Ja poznám krajčírku, ktorá roky robila čašníčku a po 40tke začala "študovať" na Dti a už je dokonca paedr. , MBA a minule voľby sa chcela dostať do parlamentu. Asi toľko o škole.
@tetapetra za to, že robila krajčírku a čašníčku ešte neznamená, ze nieje múdra a nedokáže sa učiť… milujem tieto názory
Na dti? Tam mozno aj prva budes.