Mám chuť skončiť vysokú školu

2. okt 2023

Ahojte,som v poslednom ročníku na vysokej Bc. A mám sto chutí skončiť keďže som zistila ze ma to nebaví resp odbor ma samostatne aj baví ale veľmi mi vadí že tam treba robiť seminarne práce a stále nejaké úlohy a k tomu neviem ani niekedy pochopiť zadania čo tam robiť ,taktiež aj spolužiačky nie sú ochotne pomôcť aj keď by mohli a stále len mi pripomínajú úlohy aj cez voľný čas,proste neviem čo mám robiť že či to ukončiť alebo nejak dokončiť ? Už mi neskutočne lezie na nervy že stále treba nejaké úlohy

janai1
2. okt 2023

No tak keď toto ťa zloží tak pracovný život neprežiješ

eleanor2510
2. okt 2023

Lezú ti na nervy úlohy? A co by si akoze chcela na vysokej skole robit? Vsak tie úlohy su preto, aby si sa nieco naucila. A preco by ti mali spolužiačky pomahat? Vsak si hadam svojpravna. V práci ti tiez pojdu na nervy ulohy, ktore ti tam zadaju?

palicka
2. okt 2023

Tak minimálne bc dokonci

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2023

VS nie je povinna😉

pribinak
2. okt 2023

Prepáč, ale titul chceš len tak? Samozrjeme že treba trosku makat
Veď aj v práci šéf bude stále niečo chcieť

viestta
2. okt 2023

Hlavne dobre vyberaj ženícha aby si nikdy nemusela žiadne úlohy plniť. Horizontálnu gymnastiku hádam zvladnes

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivanakaka
2. okt 2023

dokonci

pbra40
2. okt 2023

Vysoka skola (zvacsa) nie je o intelekte. Je o tom, ze sa vies organizovane orientovat na dlhodoby ciel. Bc urcite dokoncit, a ked zvladnes Bc, urcite zvladnes aj II.stupen. pripadne prestup na dialkove, tam je tych uloh menej.

vanilkovazmrzka
2. okt 2023

A ty mas ake iq?

Lebo byt v soku z toho, ze na vs sa musis ucit a robit na zadaniach znie ako keby si padla z jahody.

zuzanka.zuzu
2. okt 2023

vysokoškoláci považujú bodky za stratu času?

lintu
3. okt 2023

Ak nemáš nejaký bombastický nápad, čo ideš ďalej mimo školy robiť, tak by som si tú školu dokončila. Až tak prekvapivo veľa tam od vás určite nechcú. Keď máš nemožné spolužiačky, spýtaj sa vyučujúceho, čo to od vás vlastne chce. Prípadne oslov spolužiakov zo starších ročníkov...

milanemila
3. okt 2023

Nieee 🙈 tato tema musi byt len zly vtip 😂

nwnw
3. okt 2023

@janai1 preco si myslis? Ja som mala zo skoly depresie, stres, uplne vyhorenie. Z prace nikdy! Projekty odovzdavam stale.

olimuc
3. okt 2023

Nejak ju dokonci aspon po Bc. Spoluziacky Ti nemusia pomahat, si dospela, studujes pre seba, lebo si chcela ty alebo rodicia. Mas moznost este ist pracovat .. VS nie je zakladka, nie je povinna. Alebo prestup na nejaku v Sladkovicove a pod … titul za ucast.

simsalabim
3. okt 2023

Samozrejme, ze VS dokoncit, ten Bc titul ti uz nikto nevezme. Ale zamysli sa, ake vyhlady mas do buducna s takymto nastavenim, ked sa vzdas tesne pred cielom. Na dosiahnutie akehokolvek ciela treba zatat zuby - pecene holuby este nikomu do ust nepadli. Vies, kolko takychto momentov za caka v praci a v osobnom zivote? Prekonana vyzva ta posuva dalej!

ivka225
3. okt 2023

Určite skonči, a to čím skôr. Prospeješ tým sebe, škole aj celej spoločnosti.

heln
3. okt 2023

tak s takymto pristupom by si to mala fakt ukoncit, sa cudujem, ze si sa vobec dostala do tretieho rocnika.
vysoka skola je aj o samostudiu a samostatnej praci, nie je to len o tom prist na prednasku a hotovo. to mi pripomenulo jednu znamu, ktora sa rozhorcovala, ze od nas pozaduju, aby sme citali zahranicnu literaturu. chceli, aby sme si precitali nejake knihy v cestine!
takze ak ti nie je luto vynalozeneho casu a usilia, tak to ukonci. ak ti docvakne, ze vysoka skola ma z teba spravit odbornika vo svojej oblasti, k comu treba aj nejake vlastne vynalozene usilie, tak to dokonci.

babulkomale
3. okt 2023

Pri takychto ludoch si vzdy spomeniem na to dievcatko, co vo vlaku rozmaznanym hlaskom cestujuc z VS domov na valal rozpravalo na cely vozen:
"Noooo, ja som ani nevedelaaaaa, co sa tam vlastne studujeeeee a co chcem vlastne robiiiiit, ale tak vysoku mat budeeeem a potom uvidiiiiiim....mnauuuuuuu."
🤦🤦🤦
Ked som bola slobodna, po skole a praci sme sa isli bavit, kino, pizza, ked sme uz mali auta, tak vylety do noci a rano do prace...teraz mi povie 23 rocna kolegyna ze ona pride domov z prace a je "hotova".
Pritom praca menej narocna ako som mala ja vtedy.
Neskutocne.

micusa2222
3. okt 2023

prepáč a na strednej škole si sa nezložila z úloh, študovania a projektov ? Veď si musela vedieť, že na faktultách sa na prednáškach a cvičeniach neodfukuje !!

alickapusinka
3. okt 2023

takže si v 5 ročníku a TY ideš skončiť školu to už nevydržíš. Ak končíš BC tak dalej ísť nemusíš nikto TI to nenakaže.A spolužiačky čo TI maj pomáhať aj ONI sa musia učiť tiež. A skôr než si na tu školu išla si nevedela že ťa to nebavi či čo.

maryetta
3. okt 2023

Prepac ale… ako si sa dostala do tretieho rocnika?
Uz ked si to potiahla sem tak aspon ten bc uz dokonci. Potom uvidis co dalej.

osky
3. okt 2023

Ach.....neblbni.
Vsetci sme boli mladi,aj obcas lenivi...
S vyskou mas lepsie moznosti do buducna.
Pokial ozaj nemas nejaku super viziu,co budes robit bez vysky-lebo ved,nemusi kazdy mat vysku,tak ju dokonci.a potom sa uvidi.

Ja som v poslednom rocniku spekulovala,ze sa nevratim do skoly.
Mala som uz vselico rozbehnute v zahranici a nechcelo sa mi rok "stratit" na Slovensku v skole.
Chvala Bohu,rodicia vedeli ako na to a ja so posluchla.
Skolu som dorobila a dnes viem ze to bolo najlepdie a najdolezitejsie rozhodnutie v zivote.
Som v zahranici.
Ale bez toho diplomu by som nemohls robit,co robim.
O platovych vyhodach ani nehovorim.
Takze-zatni zuby a uc sa!

lukbe
9. okt 2023

Toto musí byť vymyslené,lebo ak niekto napíše,že v bakalárskom ročníku nechápe zadanie,ktoré má spracovať,tak ja už neviem🙈. A veľa úloh a nikto nepomôže. OMG Načo vôbec idú takíto ľudia na vysokú školu?

mejackm
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
27. okt 2023

Urcite to uz dobojuj,nech mas aspon Bc. A ze musis pisat seminarky? Ved o tom je vysoka skola,ze musis podat vysoky vykon. Ten titul nie je zadarmo