Ahojte baby chodím externé do školy, mám 40 rokov a dve deti. Zo začiatku bolo všetko fajn v škole, ale posledný čas sú na nás učitelky zlé. A raz som jednej učitelke povedala svoj názor a od vtedy nemám pokoj. Nie len že si učitelka zasadla na mňa, ale aj všetky spolužiačky ktoré mam tak si zo mňa robia posmešky a nikto somnou nechce nič mať. Všetky spolužiačky sa učiteliek boja, proste chcú skončiť školu a pchajú sa učitelke do zadku. Je to dosť vyčerpávajúce na psychiku ešte mám pol roka na dokončenie, ale neviem ako to mám zvládnuť. Proste v škole som sama, a do školy chodím 3x do týždňa. Je to stredná škola, nadstavba. Ako by ste to riešili?
Ahoj nemám skúsenosť takúto, ale asi len vydržať. Spolužiačky si nevšímať, učiteľku strpieť, už len pár mesiacov a budeš mať potrebný papier a arivederci. Myslí na papier....ostatné ignorovať.
Baby ďakujem za podporu, ale je to nesmierne ťažké normalne ja mám už aj ťažkosti, stres, pred tým ako idem do školy hnačkujem. Vysoké tepy. Neviem ako to vydržím, bojím sa , že skolabujem.
Nevzdávaj sa čo tá nezabije to tá posilní ešte máš pol roka do konca ,najľahšie je to zabaliť ! Už si dosť stará na to aby si tá tiež vážili a rešpektovali tvoj názor.
@ladivina No ja som ani nič zlé nepovedala, iba to, že nemusia po nás učitelky kričať, lebo my už nie sme deti. Ze nám to stačí pekne povedať, bez zvyšovania hlasu. A nevedela som, že všetky spolužiačky sa mi budú smiať do tváre, keď prídem tak si šepkajú o mne a smejú sa na mne. Je to ponižújuce dosť ma to vyčerpáva.
Napríklad ja som v škole sama a ony sú poskupinkované alebo ak sa presúvame z miestnosti do miestnosti stále idem sama, nikto nechce nič somnou mať.
Máš 40 rokov ale tvoj príspevok je ako od 15 ročnej ….ty však na rozdiel od 15 ročnej máš jednu výhodu..si už dospela a ešte k tomu mama dvoch deti …preto si sama pre seba ako pôjdeš do školy povedz ze čo tam po nejakej učiteľke, ktorá je asi vekovo rovnako na tom ako ty,ale aj napriek tomu že je učiteľkou nevie ako sa správať .. a na spolužiakov kašli, aj tak ich po škole nikdy už neuvidis ..nech si myslia svoje …ty máš deti,rodinu -bezpečný prístav kam prísť keď prídeš domov zo školy …takže vždy pred školou urob nádych a vydych a si povedz že ,,zopár debilov ti nepokazí den ,,☺️
Ja ťa chápem, tiež som väčšinou taký trochu samotár 🙂 aj tomu stresu rozumiem, je to dosť zaťažujúce. Avšak máš len pol roka do konca, to vydržíš aj s "prebitým paľcom na nohe" 😃 Mne reakcia učiteľky a spolužiačok len svedčí o výške ich IQ, takže o veľa neprichádzaš. Radšej sa tvár, že si úplne v poho, že nikoho nepotrebuješ, aj tak nič z tých vzťahov nebudeš mať. A ďalšia vec, že si vyradená z ich grupovačky, lebo si sa očividne vymkla ich priemeru, nie sú schopné to prijať, takže buď rada, že si taká aká si 🙂 nie nejaká pipina, čo sa bude vysmievať zmysluplnej faktickej poznámke a ohovárať
No ja by som si to tam pokazila este viac 🙈 Tej pani ucitelke by som povedala, ze si neprajem, aby na mna kricala a pevne verim, ze nekrici ani na deti, ktore uci. Nech si krici doma a nie v praci, kde je platena za profesionalny vykon. A bola by som v..😅🤣
No mna pred par rokmi uxila.jedna cerstvo z vysky. Arogantna,,neprijemna,,drza,,frustrovana. Nehovoriac o tom, ze my, ako stredoskolsky vzdelane.ucitelky s viac ako 15 rocnou praxou, sme toho vedeli ovela viac. A to asi,nemohla prekusnut.
Odisla,po,pol,roku. Na jej miesto prisla ina, tiez,mladucka,,no ta,bola.uz o inom. .....
Normálne výdrž.. Máš 40..tak sa s tým popasjj... Ale z tvojho štýlu písania mam pocit ze to píše 14-rocna...a niekedy je zlato mlčať...
Ty máš fakt 40?
Už vydržíš robíš to pre seba...a je dobre, že si sa ozvala
Píšeš ze máš 40 r ale teda po prečítaní príspevkov som mala pocit ze máš 15. Máš dve možnosti zatnes zuby a vydržíš, alebo ta to tak psychicky ničí ze za hodíš všetko čas ktorý si tomu venovala.
Povedať svoj názor sa dá rôznymi spôsobmi.
A spolužiačky ignoruj, polroka už zvládneš presuny sama.
Predtym ako ráno vstúpia do školy si povedz ze to robíš pre seba a UŽ len pol roka.
Je mi to ľúto, ale keď si to tak pripustas, tak si sa nemala na tu školu dat. Alebo ist s kamoškou. Co si si aj myslela. Všetci vieme, ze ženské kolektívy sú plne sviň, ty si to predtým nevedela? Samozrejme ze ta ignorujú, ved si vekom ich matka, v niektorých prípadoch aj babka. Ja nikdy taketo akcie alebo projekty neplánujem sama, kedze viem ake su ženské svine a vsade takto idem s kamoškou a je to neporovnateľné. Samozrejme uplne iná dimenzia, ked idem do chlapskeho kolektivu. To je sama sranda a este aj na pivo ťa vezmú. Ženské su proste svine a mas smolu, že si sa na to dala sama....
Zial, ty potrebujes ich. Nie oni teba. Ked to chces dokoncit, treba vydrzat. Trochu si si to ale skomplikovala.
Naozaj toto trápi 40 ročnu ženu? Po skončení školy začni navštevovať kurzy ako zvýšiť svoje sebavedomie.
Vydržat, už je to len pol roka.....
Ja som mala tento problém v každej jednej práci. Naučila som sa myslieť si svoje a hlavne mlčať je zlato. Zatnem zuby a hovorím si, že nič nie je navždy, všetko je len dočasné. Nelámte si hlavu, školu dokončíte, pol roka prejde ani nebudete vedieť ako a všetka táto negativita bude iba spomienkou. Neriešte, nič nevyriešite, ste v menšine, tá väčšia časť vás vždy prevalcuje svojím primitivizmom. Tak ako aj v práci, bonzáctvo klebety a všetok hnoj čo ženy medzi sebou dokážu. Upriamte sa na úspešné skončenie školy a hovorte si že všetko je do času. V kolektíve je vždy ťažko. Hlavne ak nepatríte medzi tých čo sú odkázaní na "pchanie sa do zadku" ... Držím palce, hlavu hore 🙏
Ahoj, myslím, že by si sa mala porozprávať s učiteľkou ako dvaja dospelí ľudia a problémy si hlavne v kľude vysvetliť. Budeš sa cítiť lepšie a predpokladám aj ona bude v pohode - uvidíš. Mladšími spolužiačkami sa už potom ozaj nemusíš trápiť. Aspoň uvidia, že veci sa dajú riešiť aj ináč a nemusí to byť len o pchaní sa do z..ku.
Zaťala zuby a vydržala. Pol roka musíš zvládnuť aj keby čo bolo