Baby,mne sa strašne páči keď sa niektoré tak pekne,moderne,štýlovo obliekajú. Mám 20 ale vôbec to neviem. Poradíte mi? :P
@vanda_vans a mne sa to zas nepáči, keď občas vykukne nejaký druh štýlu a teraz všetky baby poďme to okopírovať, je to o chvíľu okukané a všetky chodia v jednom. Veď sa inšpiruj módnymi časopismi alebo nech poradia kamošky...
Ja mám roky svoj štýl, nosím, v čom sa cítim dobre. Keby mi niekto povedal, aby som chodila napr. v dlhých splývavých šatách, tak ho určite neposlúchnem, lebo neznášam romantické šatičky a napr. žiarivé farby, takže ako hovorí @juhseverzapad nos to, v čom sa cítiš dobre a svojsky...
skús skupinku dámske outfity a inšpiruj sa 🙂 ja som na tom podobne neviem čo na seba..takto si vyber outfit kukni si veci čo najpodobnejšie k tomu a nahoď sa 🙂
hlavne sa obliekaj tak, aby ti v tom bolo pohodlne 🙂 to je podla mna najdolezitejsie
V prvom rade sa obliekaj tak,ako sa tebe páči. Keď sa nebudeš cítiť dobre,tak môžeš mať na sebe Pradu aj tak budeš vypadat ako blb.