Mali ste dieťa počas štúdia medicíny?

28. máj 2024

ahojte, mali ste niektora dieta pocas posledneho rocnika? ako ste to zvladali? prosim ozaj len tie, ktore to zazili. dakujeem

jaass
28. máj 2024

Osobne som nezažila. Moja kamaratka v poslednom ročníku už mala babatko a zvládli to na jednotku 🙏 pomáhala jej so všetkým mamka a samozrejme ocko babatka 👍

koniarova
28. máj 2024

Už tu taká téma bola. Pohľadaj. Bola zaujímavá.

kabinka11
28. máj 2024

Keď som končila VS dcéra mala 1,5 roka. Bola som v tom čase s ňou sama. Manžel bol na misii. Bolo to dosť náročné, ale zvládla som to.

ktochytavzite
29. máj 2024

moja sesternica tak otehotnela v 3rocniku na medicine,studium orerusila je doma s dietatom.

elenkaba
29. máj 2024

Ak si uz tehotna, tak by som to dieta mala a nejak vychovala. Ale ak o tom este len rozmyslas, tak rozhodne pockat, mozes byt tehotna v poslednom rocniku a porodit ako 24rocna, studium je narocne, niektore praktika v nemocnici tehotna ani nemozes. No rozhodne by som pockala, velmi si skomplilujes zivot a mne by to za to nestalo a mat dieta hned po skonceni skoly, pripadne tehotna uz v poslednom rocniku je dostatocne skoro.

katulienkax
29. máj 2024

@jaass nezvladli ale pomahala cela okolita rodina a ona videla dieta len po veceroch ze?

elenkaba
29. máj 2024

@kabinka11 studovala si medicinu ci inu VS?

kabinka11
29. máj 2024

@elenkaba technickú

mamina7070
29. máj 2024

@kabinka11 to porovnavas neporovnatelne
@autorka u nas v rodine dokonca dve deti pocas mediciny ale vychovavala svokra

falbala132
29. máj 2024

ja som dieta studentky mediciny 4. rocnika 😀
mama to zvladla s pomocou rodicov perfektne 🙂

kabinka11
29. máj 2024

@mamina7070 možno áno, na medicínu som nechodila,neviem porovnať. Ty máš obe tie školy?

mamina7070
29. máj 2024

@kabinka11 techniku ano (fei stu) medicinu chodi dcera
a este mam mat -bio tu mam prvu