Ahojte, prosím, tie, čo ste študovali alebo študujete na Sv.Alžbety v ZA Soc.prácu Mgr štúdium externe. Robia sa aj tam prijímačky alebo stačí mať Bc. v odbore soc.praca? A ako to zvládate popri práci , ako často máte prednášky prezenčne? Ďakujem krásne za každé info 🍀💐🙏
@chodec15 ja som sa nepýtala , čo budem robiť ďalej. Pracujem už ako soc.pracovnik, potrebujem sa dovzdelávať. Máš pre mňa info k položeným otázkam? Ak nie, kľudne pozisťuj a môžeš mi prispieť relevantnou odpoveďou😉. Ďakujem a prajem všetko dobré v novom roku 🥂🌟🍀💐🙏
@slobodnamaminaj tak možno treba na začiatku uviesť všetky potrebné info.....potom zbytočne vznikajú nejasnosti
@huginko čítam s porozumením 🤔🧐, ďakujem 😉 ďalší relevantný príspevok do diskusie.
@slobodnamaminaj pred položením otázky, treba komplet info....potom sa nesťažuj, aké odpovede máš....že?
@huginko aké nejasnosti? Otázky boli riadne položené, nevidím ani jednu relevantnú odpoveď k otázkam. Je bezpredmetné, čo budem robiť ďalej, a ak by ste si pozreli ponuky VK na internete, je ich tam veru neúrekom pre Mgr. so SP. Kto chce, prácu si nájde, kto nie, hľadá výhovorky
Aj mňa to čaká, len v inom meste. Tiež by som bola rada, keby niekto napíše niečo konkrétne. Študovať budem tiez popri práci a popri inej škole, tak hádam sa to bude dať všetko skĺbiť.
@slobodnamaminaj ved práve toto. Poznám veľa vyštudovaných sociálnych prác a veru nik sa tomu v praxi nevenuje