Dobrý deň, prosím viete mi odporučiť literatúru na prípravu k prijímačkam na UK-odbor špeciálna pedagogika ? Ďakujem
@kacena4 bude ústna skúška, prehľad a debata o špeciálnej pedagogike. Plus si budeme tahat otázky a odpovedať na ne. No samozrejme nebude to extra do hĺbky, keďže štúdium estelen budeme abolsvovat. Ale je dôležité mat prehľad a tak isto vedieť dôvod prečo som sa rozhodla pre toto štúdium. Plus budú sledovať recovy prejav po celu dobu. A rada by som sa pripravila z literatúry, ktorá je vhodná. Možno by ste mi odporucili knihy, ktoré budem rovno používať aj pri štúdiu prvého stupňa. Ďakujem
napr. inkluzivna pedagogika od lechtu
@kacena4 vy už ste v zábehu a viete to porovnať. Už ste veľa vedomosti získali a už to ovládate odbornejšie. Ja som na začiatku a nemám ešte prehľad, ktoré knihy áno a ktoré nie. V prvom rade sa potebujem pripraviť na prijímačky. Preto aj ten všeobecný prehľad (teória). Neviete mi poradiť, kde by som zohnala aj bazárové knihy? Nejaká skupina na fb? Študijné materialy a pod?
a co bude na prijimackach? ja som mala len pohovor, pytali sa take vseobecne info ci mam rozhlad o jednotlivych postihnutiach a ako by som sa v skole k tymto detom spravala aby sa mohli plnohodnotne ucit