LF UPJŠ 2024/2025 prijímačky

tomas928
4. nov 2024

Ahojte, chcem sa opýtať ako dlho ste sa učili na prijímačky do Košíc? Poprípade ak by ste mali nejaké užitočné rady bol by som veľmi vďačný 🙏🏽

misana84
4. nov 2024

Už teraz by ste mali mat prejdenych 250 otázok z chémie aj biológie a ucit sa dalsie. Do konca roka 900 otazok bio a chem a testovnicu je aj potrebné priebezne opakovať…do júna ju mat prejdemu minimálne 2 krát keď nie 3

tomas928
autor
6. nov 2024

@misana84 Ano mám prejdené asi 350 Bio a 350 z Chem… ale bojim sa že to je malo.. ty študuješ na medine? Aký si mala harmonogram na prijímačky keď sa smiem opýtať 🙏🏽 zvládla si ich v pohode?

misana84
6. nov 2024

Nie nestudovala ale pripravovala biológiu…je to ok…môj žiak má už prejdenych 450. Resp pracuje na tom. Anatómiu som s ním už v lete robila, tak snáď bude pamätať a tým pádom bude mat 900.len to stále opakuj aby si nezabudol…

tomas928
autor
7. nov 2024

@misana84 a ak sa mozem spýtať na zubné lekárstvo je asi velmi naročné sa dostať nie? Už na všeobecne lekárstvo mám pocit že je dosť naročné sa dostať..

akika
7. nov 2024

@tomas928 Syn je teraz prvák na medine v KE. Rozhodnutie, že vlastne ide na medinu aj do KE urobil na Vianoce, v januári kupoval testovnice. Pripravoval sa primárne na prijímačky do ČR, čo nakoniec nevyšlo. Ale v KE v pohode urobil. Učil sa teda cca 3 mesiace popri tých českých a maturitách. Tie testovnice treba prejsť, min. 2x.

tomas928
autor
7. nov 2024

@akika joooj super ďakujem za info, a spokojný je? Ako sa mu pozdáva študium ak sa môžem opýtať

akika
7. nov 2024

@tomas928 Áno je veľmi, akurát sa chystá na imatrikulačný ples 😀😉. Na zubárinu si môžeš dať prihlášku tiež. Testy sú z tých istých testovníc..

misana84
7. nov 2024

Áno testy sú tie iste len prijmaju menej…

misana84
7. nov 2024

@akika super, že to zvládol za 3 mesiace, ale závisí aké má základy… gymko, učiteľov, nároky…ako rýchlo sa dokáže naučiť..