LF UK Bratislava - prijímačky

linda55555
3. jún 2024

Dobrý deň, ako sa najlepšie pripraviť na prijímačky na lekársku fakultu uk bratislava? Učím sa zo stredoškolských kníh z chémie a biológie, tiež som si objednala poznámky od jednej študentky a plánujem si kúpiť podklady (otázky) ale čakám či budú aktuálne aj pre rok 2025 alebo spravia nové. Máte ešte nejaké rady? A ešte som sa chcela spýtať kde sa robia scio testy. Pretože som sa dočítala že si môžem vybrať buď online skúšku alebo sa zúčastním prezenčne, je to pravda?
Dostávajú sa aj nejaké body za prospech zo strednej školy, maturity alebo za jazykové certifikáty, sútaže? Ďakujem

sisa_s
3. jún 2024
sisa_s
3. jún 2024

A vela otazok je tak odveci, ze ani ziadne stredoskolske ucebnice ti nepomozu, len sa ozaj nabiflit tie ich podklady 🙂

katkaseiner
3. jún 2024

vysoke skoly mavaju pripravne kurzy....je to aj v linku od
@sisa_s
Urcite odporucam, ja som chodila na EU v BA, mne to pomohlo. Vyucuju priamo vysokoskolsky ucitelia/profesori

tinusch
3. jún 2024

K tým SCIO testom. áno, môžeš si vybrať, či budeš robiť prezenčne alebo online. Len pri tých online testoch je to komplikovanejšie - musíš mať izbu, v ktorej budeš písať testy, pripravenú podľa inštrukcií, nasnímať ju kamerou, počas testovania nesmieš zmiznúť z obrazu, atd.