Zdravím, chcel by som sa opýtať, či máte niekto skúsenosti s leteckou fakultou TUKE, odbor riadenie letovej prevádzky. Aká je náročnosť, poprípade vaše skúsenosti, dojmy, recenzie. Ďakujem 🙂
mám kamaráta, ktorý to vyštudoval a teraz robí v pizzerii 🙂
Tiež by som s tým namierila do armády. Len sa chcem opýtať, či neviete aká je náročnosť tohto odboru. Či sa to dá zvládnuť a tak podobne alebo je to náročné a treba aj napríklad doučovania. A či neviete, či je to vhodné a zvládnuteľné aj pre ženy :D
@wearenotstrangers mala som na ,, výške ,, spolužiačku -letovodku. Všetko zvládla a bola v tom rovnocennná s mužmi. Dôležité sú rýchle reakcie, analytické myslenie, matematika bola dôležitá.. plus znalosť cudzieho jazyka..Držím palce.
@wearenotstrangers no len zial v armade ta ku navigacii len tazko pripustia. Vacsinou tam zeny robia iba tie pridruzene prace, ale mas pravdu, je ich tam strasne malo, stale tam maju podstav, pretoze tam malokto vydrzi,hlavne ked si porovnas plat, zodpovednost,podmienky a pod.
Ďakujem za odpovede. V tých predmetoch je matematika aj jazyk iba ako voliteľný predmet, v žiadnom ročniku nie je ako povinný, preto neviem či by som si to musela dať. Na SŠ mi matematika až tak nešla tak preto neviem v tomto smere. Je tam ešte odbor manažérstvo leteckej dopravy. S tým máte niekto skúsenosti?
Mám obchodnú akadémiu a riadenie leteckej dopravy vyštudovali kopec ľudí z tejto školy (matika je na OA povinná iba tri roky) a poniektoré mali trojky, štvorky na vysvedčení. Všetci absolventi čo ich poznám robia buď predavačky alebo čašníčky aj desať rokov po škole. Čo viem tak je na odbore viac žien ako chlapov
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂
Bratranec to studoval aj to robi. Urcite sa to da zvladnut, skor potom je narocne sa zamestnat a hlavne tie vsetky skusky porobit. Inak moj muz to robi cely zivot, ale ako vojak.