Ahojte, aktualne som na RD a rada by som si oprasila vedomosti, pripadne ziskala nove vedomosti/poznatky/zrucnosti....skratka nieco co ma posunie vpred.
V praci som robila logistiku/administrativu, bavil ma excel (reporty, praca s cislami). Kurz excelu som si uz kupila a idem sa do neho pustit.
Absolvovali ste nejaky kurz alebo nieco co vas posunulo vpred/zlepsili ste sa v niecom?
Dakujem
Projektový manažment je sám o sebe veľmi náročná vec. Robila som projektovú manažérku takmer tri roky
Behom týchto rokov som musela pravidelne absolvovať kurzy na rekvalifikáciu. Dosť záleží aj od toho v akom odbore by si potom chcela projektového robiť. Ja som pracovala pre marketingovú spoločnosť a okrem vzdelania projektového som musela mať vedomosti aj z marketingu.
@kathy172 dakujem za info, toto som potrebovala - vobec som netusila, ze to takto funguje ohladom tej rekvalifikacie/recertifikacie. Mam skusenosti s pracou v automotive ale aj mimo (vzdy vsak vyrobne spolocnosti).
Ak môžem pripojím sa mňa zaujal kurz virtuálnej asistentky prešli ste si ním niektorá?
Zaujal ma aj kurz Projektovy manazement...absolvovali ste ho niektora?