Kurzy počas rodičovskej dovolenky

7. feb 2023

Ahojte, aktualne som na RD a rada by som si oprasila vedomosti, pripadne ziskala nove vedomosti/poznatky/zrucnosti....skratka nieco co ma posunie vpred.
V praci som robila logistiku/administrativu, bavil ma excel (reporty, praca s cislami). Kurz excelu som si uz kupila a idem sa do neho pustit.
Absolvovali ste nejaky kurz alebo nieco co vas posunulo vpred/zlepsili ste sa v niecom?

Dakujem

autor
7. feb 2023

Zaujal ma aj kurz Projektovy manazement...absolvovali ste ho niektora?

kathy172
8. feb 2023

Projektový manažment je sám o sebe veľmi náročná vec. Robila som projektovú manažérku takmer tri roky
Behom týchto rokov som musela pravidelne absolvovať kurzy na rekvalifikáciu. Dosť záleží aj od toho v akom odbore by si potom chcela projektového robiť. Ja som pracovala pre marketingovú spoločnosť a okrem vzdelania projektového som musela mať vedomosti aj z marketingu.

autor
8. feb 2023

@kathy172 dakujem za info, toto som potrebovala - vobec som netusila, ze to takto funguje ohladom tej rekvalifikacie/recertifikacie. Mam skusenosti s pracou v automotive ale aj mimo (vzdy vsak vyrobne spolocnosti).

kris21
8. feb 2023

Ak môžem pripojím sa mňa zaujal kurz virtuálnej asistentky prešli ste si ním niektorá?