Ahojte, je možné s kurzom alebo certifikátom robiť výživové poradenstvo? Som vyštudovaný chemik, ale nebaví ma to. Zdravý životný štýl je taká moja vášeň, stále sa o to zaujímam, čítam odborné knihy a tak. Premýšľam, že by som sa tým chcela živiť, aj keď dnes je toho všade veľa, možno je to aj hlúposť robiť s nejakým trápnym kurzom. Čo myslíte?
Prosim daj vediet aky kurz si vybral alebo mi napis tiez sa zamyslam ist tym smerom dost ma to bavi.
Ja by som išla na školu.. prídu ti ľudia s rôznymi dg a pod. , každá dieta ma potraviny a pokrmy, ktoré sa smú a nesmú, rovnako by si mala vedieť čo to o dg a fungovaní ľudského tela (najmä trávenie), ale rovnako aj technológiu prípravy pokrmov (jednoducho povedané recept) - nikdy nevieš, kto k tebe príde a opýta sa ako sa robí toto a toto, vysvetliť, že namiesto tejto ingrediencie/potraviny, dáme tuto a bude to chutit podobne.. takto si ja predstavujem perfektného vyživoveho poradcu.. samozrejme, školu si robiť nemusíš, môžeš si spraviť aj kurz, ale takých tu behá…