Ahojte baby, chcela by som si počas MD spraviť kurz účtovníctva, máte niektorá s tým skúsenosti, viete mi odporúčať nejakú dobrú online stránku, kde ho robia. Prípadne , ak ste tu niektoré, ktoré ste si ho robili, malo to pre vás nejaký zmysel a pomohlo vám to nájsť si prácu a je to vôbec akceptovateľné u zamestnávateľov. Ďakujem 🙂
@aurorastone je to aj pre uplnych zaciatocnikov? Da sa to z kurzu naucit?
@lejla77 určite áno ja som nemala ani strednú ekonomickú ani žiadne vzdelanie co sa toho týka, ide sa od začiatku a lektorka to úplne perfektne vysvetľuje že to pochopí každý, dodávajú učebnice a materiály a stále sa robia cvičenia, 3-4 za týždeň online výučba od cca 8:15 do 13:30
@aurorastone potom napis, ked buded uctovat vo firme, co ti ten kurz dal. Uctovnictvo je tak rozsiahla agenda, ze nemas ponatia.
@oli18 krásny hejt hneď z rána si sa zle vyspala ci co? milujem toxic ľudí 🤦♀️😂
@aurorastone nie, len som ekonómka, tak viem, čo píšem🙂
@aurorastone možem sa na cenu spytať? videla som už všelijake kurzy
@werony_n ja som sa "musela" zacat venovat uctovnictvu kvoli priatelovej firme a na zaciatok som nasla vcelku dobre vysvetlene zaklady na
: zrozumitelne-uctovnictvo.com
@adabise683 dobre 👍 a robiš jednoduche či aj podvojne?
@aurorastone lebo na jednom kurze 400€ pytali a mzdy personalistika dalšich 300€ a ešte nejake učto dalšich 400€ a to sa mi zdalo dosť, keby človek sa všetko mal naučit vlastne za 1200€. ???
@adabise683 to maš odkial toto je dobré
@karolinakr iba podvojne ... zatial mam len par uctovnych pripadov tak na to ani program nemam ... robim si evidenciu len v exceli ... ale staci to zatial
@adabise683 super ja ked si otvorim niekedy prevadzku, tiez budem potrebovat aj sa toho bojim trošku ale tam je to pekne vysvetlené 👍
Ahoj, ja som si urobila kompletný kurz účtovníctva počas materskej, trval 3 mesiace a 3krat za týždeň, lektorka bola skvelá, veľa ma toho naučila a myslím si, že niesom ani nejaké hlúpa ktorá nechápe veci, ale ako písala @oli18 vôbec by som sa neodvážila ísť po kurze na čo len pohovor na účtovníčku.. Ono je to super nápad, keď si nájdeš prácu ako nejaká pomocná účtovníčka, ktorá sa tou pracou aj ďalej vzdeláva a učí ale určite nečakaj ze kurz, keď si úplný začiatočník, z Teba urobí profi účtovníčku, ktorú môžeš aj reálne robiť. Každopádne to neber ako hejt alebo odhovaranie, je super, ze sa chceš vzdelávať len treba potom v tom aj pokračovať, držím palce 🙂
@aurorastone to nebol hejt. To bolo vyjadrenie cloveka z praxe. Ja uz ani neberiem ucto ludom,kt. predtym robil papiere niekto s kurzom,lebo to je na nervy a za tie prachy mi to nestoji. Mam 15r.praxe a skolu,a takmer vzdy sa stane ze potrebujem aj ja pomoc a radu od niekoho skusenejsieho,neraz danovy poradca. S kurzom by so sa toho radsej nechytala,pre svoje vlastne dobro😅🙏 tak asi to tym chcela oli18 povedat🤣🙈
@karolinakr akú prevádzku si chceš otvoriť ak sa môžem spýtať? ono pre mňa je podvojné účtovníctvo ľahšie ako to jednoduché, ale to iba možno preto, že s jednoduchým som sa poriadne ešte nestretla
@karolinakr to je aj dosť veru ... ale neviem posúdiť či sa to opláca alebo nie ... predpokladám ale že hneď by si zamestnancov ani nemala tak mzdové účtovníctvo by ti snáď aj "počkalo"
@adabise683 to je pravda.Mini butik tam by asi 2 ludia boli
@karolinakr aha ... myslím, že na začiatok ... pre tvoj súkromný business by ti stačil aj nejaký kurz ... samozrejme plus venovať sa problematike účtovníctva a veľa o tom čítať a zisťovať ... držím ti palce !!!
@karolinakr ak budeš mať raz nejaký butik, účtovnú a mzdovú agendu by som prenechala na účtovníčku. ty sa venuj svojmu a ona svojmu. ušetrené peniaze, čas, nervy...
@karolinakr hlavne v butiku ako zivnostnicka ani ziadne "uctovnictvo" nebudes potrebovat, ak si ho nebudes chciet robit, bude ti uplne stacit evidovat sklad, trzby blokovat a dokaldy zbierat do sanona a na konci roka poratat poratat (danova evidencia napriklad sa da urobit aj v excel). Cize si najdi radsej uctovnicku poriadnu, ktora ti nastavi co a ako budes robit, ekdy co jej prinesis a volny cas zo studia/kurzov/nervov venuj do "predaja" a zarabania. Tych "par eur", za to skutocne nestoji, aby si sa to "ucila". Mzdy uz vobec nie.
A absolvoval niekto ten kurz účtovníctva v Námestove ? Dakujem za odpoved.
@aurorastone ahoj chcem sa opytat na skusky? boli priklady alebo rovno uctovanie v programe? DAKUJEM za odpoved
@vladka2503 ahoj robila si cez midaro ? dakujem
@maja367 ahoj, nie nie, inštitút vzdelávania KNM, ale tá lektorka už s nimi nespolupracuje
@vladka2503 jaj dobré v poriadku ďakujem
Zdravím,robil tu niekto kurz cez Midaro?ďakujem.
ja som teraz v decembri dokončila cez midaro a skvelé to bolo...bol to komplexný kurz podvojné jednoduche a mzdové a personalistika...