Kurz manifestácie od Michala Drienika

27. nov 2024

Zdravím. Skúšali ste niekto ten kurz nejaké skúsenosti s tým ?? nenájde sa niekto kto by mal tiež záujem aby som v tom nebola sama. ďakujem

preteba1111
28. nov 2024

V skutočnosti naozaj existujú dokonalo fungujúce a samočinne pracujúce Zákony, ktoré musí človek poznať a podriadiť sa im ak chce byť šťastný a žiť v mieri a v súlade s univerzom, ktorého je súčasťou. Sú to Zákony, ktorých účinkom je podrobené absolútne všetko jestvujúce a teda nie len naše telo a hmotný svet, ale aj naše cítenie a myslenie. Sú to Zákony večné, pretože ak sa jedného dňa zrúti celý tento vesmír a za mnoho biliónov rokov povstane iný, budú v ňom fungovať presne tie isté nemenné, dokonalé a univerzálne Zákony.

A keďže všetko veľké je v skutočnosti jednoduché, aj fungovanie celého univerza stojí na vzájomnom spolupôsobení troch najdôležitejších základých Zákonov a to Zákona spätného účinku, Zákona rovnorodosti a Zákona tiaže.

V stručnosti k pôsobeniu každého z nich:

Zákon spätného účinku je známym fyzikálnym zákonom akcie a reakcie, ktorý sa v duševnej oblasti prejavuje princípom – Čo kto zaseje, to aj zožne.

Zákon rovnorodosti pôsobí tak, že iba rovnaké môže byť priťahované k rovnakému.

No a podľa Zákona tiaže musí všetko ťažké klesať nadol, kým všetko ľahké zase stúpať nahor.

Toto sú teda tri základné Zákony, o ktoré sa opiera chod celého univerza.

preteba1111
28. nov 2024

Odporúčam ti pustiť si videá na YouTube od Michala Drienika. A ak chceš investovať - na začiatok vyskúšaj jeho: Zošit Radosti. Je to nesmierne kvalitne napísaná pracovná knižka. Je to môj osobný názor. Nič viac.

preteba1111
28. nov 2024

A ešte niečo. Pracovať na svojom osobnom raste, myslení a na všetkom čo k tomu patrí musíš ty sama.

preteba1111
28. nov 2024

Prajem ti krásny deň.

melanta
28. nov 2024

Zaplatila by som si ani nie tak kurz, ako nejaký seminár, prednášku. Niekoho, kto niečo dokázal. Kto z chudobných pomerov vybudoval obrovskú úspešnú firmu, kto úspešne riadil medzinárodnú firmu, kto napríklad v športe či inom odvetví dlhodobo dokazoval niečo výnimočné. Zo Slováskom som napríklad absolvovala motivačnú prednášku Zoltána Demjána a následne aj individuálny meeting. Úžasný motivačný človek.

Michal Drienik nedokázal nič, ak nepočítam zarábanie na naivných ľuďoch.

zzzzza
28. nov 2024

@melanta presne

k1k1na
28. nov 2024

Kurz pomoze pochopit zakladne princípy a fungovanie pripadne pomoze uchopiť spôsoby manifestacie a myslenia ale aj tak je najlepsie prist na to sama a skusat a pracovat s myslením.. Tak to najlepsie pochopíš.. na internete su aj volne dostupné videa z ktorych sa da vychádzať a zacat.. Odporúčam napriklad na youtube Law of attraction solutions, Robert Zink..

katka1554
3. dec 2024

ja by som do toho tiež išla na polku s niekym.

monika955
3. dec 2024

@katka1554 ahoj Katka, ja by som to tiež chcela s niekym skúsiť na polovicu 🙂

harrisson
3. dec 2024

Michal je inspirativny človek. Tiež si to plánujem kupit. V minulosti som si sám a nevedomky zhmotil úžasné veci