Zdravím. Skúšali ste niekto ten kurz nejaké skúsenosti s tým ?? nenájde sa niekto kto by mal tiež záujem aby som v tom nebola sama. ďakujem
V skutočnosti naozaj existujú dokonalo fungujúce a samočinne pracujúce Zákony, ktoré musí človek poznať a podriadiť sa im ak chce byť šťastný a žiť v mieri a v súlade s univerzom, ktorého je súčasťou. Sú to Zákony, ktorých účinkom je podrobené absolútne všetko jestvujúce a teda nie len naše telo a hmotný svet, ale aj naše cítenie a myslenie. Sú to Zákony večné, pretože ak sa jedného dňa zrúti celý tento vesmír a za mnoho biliónov rokov povstane iný, budú v ňom fungovať presne tie isté nemenné, dokonalé a univerzálne Zákony.
A keďže všetko veľké je v skutočnosti jednoduché, aj fungovanie celého univerza stojí na vzájomnom spolupôsobení troch najdôležitejších základých Zákonov a to Zákona spätného účinku, Zákona rovnorodosti a Zákona tiaže.
V stručnosti k pôsobeniu každého z nich:
Zákon spätného účinku je známym fyzikálnym zákonom akcie a reakcie, ktorý sa v duševnej oblasti prejavuje princípom – Čo kto zaseje, to aj zožne.
Zákon rovnorodosti pôsobí tak, že iba rovnaké môže byť priťahované k rovnakému.
No a podľa Zákona tiaže musí všetko ťažké klesať nadol, kým všetko ľahké zase stúpať nahor.
Toto sú teda tri základné Zákony, o ktoré sa opiera chod celého univerza.
Odporúčam ti pustiť si videá na YouTube od Michala Drienika. A ak chceš investovať - na začiatok vyskúšaj jeho: Zošit Radosti. Je to nesmierne kvalitne napísaná pracovná knižka. Je to môj osobný názor. Nič viac.
A ešte niečo. Pracovať na svojom osobnom raste, myslení a na všetkom čo k tomu patrí musíš ty sama.
Prajem ti krásny deň.
Zaplatila by som si ani nie tak kurz, ako nejaký seminár, prednášku. Niekoho, kto niečo dokázal. Kto z chudobných pomerov vybudoval obrovskú úspešnú firmu, kto úspešne riadil medzinárodnú firmu, kto napríklad v športe či inom odvetví dlhodobo dokazoval niečo výnimočné. Zo Slováskom som napríklad absolvovala motivačnú prednášku Zoltána Demjána a následne aj individuálny meeting. Úžasný motivačný človek.
Michal Drienik nedokázal nič, ak nepočítam zarábanie na naivných ľuďoch.
Kurz pomoze pochopit zakladne princípy a fungovanie pripadne pomoze uchopiť spôsoby manifestacie a myslenia ale aj tak je najlepsie prist na to sama a skusat a pracovat s myslením.. Tak to najlepsie pochopíš.. na internete su aj volne dostupné videa z ktorych sa da vychádzať a zacat.. Odporúčam napriklad na youtube Law of attraction solutions, Robert Zink..
ja by som do toho tiež išla na polku s niekym.
Michal je inspirativny človek. Tiež si to plánujem kupit. V minulosti som si sám a nevedomky zhmotil úžasné veci
https://www.modrykonik.sk/forum/uz-je-dospely/kurz-manifestacie-michal-drienik-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mate-niekto-skusenosti-s-michalom-drienikom/