Kurz digitálneho kreslenia

23. apr 2022

Zdravím
Viete mi poradiť ktorý kurz digitálneho kreslenia je najlepší? Kde toho vedia najviac a najlepšie naučiť ?

oliolijanka
23. apr 2022

Poznas domestika.org?

autor
23. apr 2022

@oliolijanka nie, máš skúsenosť?

oliolijanka
23. apr 2022

Su tam online kurzy, ale v cudzich jazykoch. Mozes si vybrat. Ano, uz som mala od nich zopar kurzov. Stoja od 12e tusim do 39e, ale vzdy robia nejake akcie.
Vyberies si, co potrebujes, pozries kurz a potom mozes vystavit svoje dielo.
Ked chces kurzy zadarmo, tak najlepsie sa naucis cez youtube.
Kurzy v skole sa mne osobne nepacia, stoji to vela penazi a trva to dlho. To je skor na zabijanie casu a spoznanie novych ludi.

autor
23. apr 2022

@oliolijanka našla som si dve slečny ktoré robia aj súkromné kurzy, ale neviem no.
Pozrela som si domestiku, trošku mi vadí že to nieje po slovensky mám nejaké rezervy v angličtine, ale je to dôveryhodné keď tie kurzy čo chcem sú zľavnené zo 60€ na 10€ ? Myslím tým či to bude kvalitný kurz a naozaj naučia od základov všetko. Oni vlastne pošlú videá a učíš sa áno ?

oliolijanka
23. apr 2022

Ja to povazujem prave za super, ze rovno s kreslenim si vylepsujem aj anglictinu(zadarmo).

Ked zaplatis, tak ziskas pristup ku kurzu. Su tam aj kratke, aj dlhe. Tie moje trvali okolo osem hodin. Ak niecomu nerozumies, mozes si to pustit, kolkokrat chces.

Ja ta nenutim, ked chces, tak vyskusaj. Nanajvys prides o tych 10e. Nic ine ti stahovat nebudu.

Tie kurzy uzivaju aj profi kreslici.

autor
23. apr 2022

@oliolijanka ja nevravím že ma nútiš, len zisťujem a pýtam sa

autor
23. apr 2022

@oliolijanka ešte ma zaujíma na akom tabletke kreslíš? Či to je jedno aká značka je ?

oliolijanka
23. apr 2022

Mam obycajny ipad, nie profi