Dobry den.
Je tu niekto kto si robil cukrarsky kurz a po kurze mal preskusanie aj zo zivnostenskej komory?
Mala by som par otazok.
Dakujem
@123barbara123
Ahoj. V ktorom okrese si robila kurz aj skusky? Lebo asi v kazdom okrese je to mozno inak .
Ja som z Bratislavy.
kurz v BA najskor osobne, potom sme presli na online kvoli covidu, to bola teoreticka cast, prakticku som si odchodila v Nitre a preskusanie zivnostenskou bolo v Pezinku.
@123barbara123
A ako to prebiehalo v tom pezinku?? Ty si chodila do gastroacademi?
Ja si robim kurz v Samorine. A pani povedala ze su zvyknuty ze ludia chodia z toho gastroacademi. Ze skusaju co sa ucia tam. Mam tie okruhy ze co tam vsetko bude, a uz teraz mam z toho obavy ze aby som to tam urobila..
Viem ze sa pise test, mas doniest z domu vyrobky a odprezentovat ich a este nieco piect aj tam.
ja som chodila cez jaspis, tusim, že je to teraz to gastroacademy. Ano, bol najskor test v Pezinku (treba mat zdravotny preukaz, šaty na prezlečenie a tu čapicu na hlavu), potom bolo skupinove pečenie (to sa fakt nemusis bat, je to iba pro forma vo výrobni, ani sa netahali otazky, že ty peč to a ty tamto. proste sa prislo do vyroby, nejako sa podelili stanovištia a za pol hodku bolo hotovo). A na ustnej sa tahali otazky, tusim boli 3. ku každej stači zaklady, ked vidia, že vieš, stopnu a hotovo. Dones krabičku zakuskov, čo pečieš, volačo im o tom porozpravas a všetci spravia, je to uplne v pohode. Aj ja som sa bala, ale všetci boli milí 🙂
@123barbara123
Dakujem pekne .
No tak uvidime no. Mam z toho dost obavy ale tak trosku si ma ukludnila . Toto som chcela vediet ze ci to beru nejak naozaj vazne alebo je to pohodicka.
Dakujem pekne 🙂
Ja som absolvovala aj kurz aj skúšku. Kludne sa pýtaj 🙂