Ahojte máte niekto skúsenosť s reklamou čo je prevažne na fb s tým , že ak poskytnete svoje údaje zavolajú vám a máte doživotný kurz daného jazyka za cca 80€ a je to vraj financované štátom či čo …máte s tým slušnosti nie je to o*eb ?
@veronikaszabova ako pošlú mi len kuriéra ktorému mám zaplatiť a neskôr mi pošlú údaje na aplikácie a stránky kde sa mám prihlásiť na @
To uz je aky sposob podnikania... 🙈🙈🙈 Kreativita ludi naozaj nema hranic... A aj ludska hlupost je nekonecna...
@anniex no tomu by som urcite neverila.;)
Pýtam sa na skúsenosti 🙄 a či sa a tým niekto stretol preboha
@anniex rozmyslaj, vacsinou mas online kurzy, na ktore dostanes automaticky po nabehnuti platby pristupove udaje na mail... Na co ti tam je kurier? Co ti donesie obalku s menom a heslom? Ale ak chces, tak im posli 80e a cakaj na kuriera...
Ak uz sa chces ucit jazyk, tak si pozri radsej lydku machovu...
@anniex hod sem link na to, mail co ti poslali alebo printscreen toho inzeratu. Este som to ozaj nikde nevidela.
@lindous no to teda nevyzera vobec doveryhodne.
@veronikaszabova ja si pamätám, že nejakú dobu sa to tu snažil niekto asi spropagovať resp. tak viac príspevkov tu o tom bolo za pár týždňov.. vtedy som sa snažila len tak pre zaujímavosť o tom dočítať viac a zrejme to je reálne nejaký kurz, ale rozhodne nie hodný 80€...obzvlášť, keď je kopa materiálov voľne dostupných... @anniex ak už platiť, tak reálnej osobe, s ktorou budeš komunikovať...
Ďakujem za odpovede 🙏🏻
@anniex fakt si sa chcela niečo naučiť? Je množstvo jazykových škôl, ktoré vyučujú v priestoroch školy či online, je množstvo individuálnych lektorov, ktorí učia osobne alebo online. Je množstvo aplikácií. Takže ak sa chceš učiť naozaj, tak máš kopec možností. Ak ich nevyužiješ, tak iba preto, že sa učiť reálne nechceš.
@anniex akoze ake "udaje" od teba pozaduju?