Ahojte viem, že je tu uz niekolko takýchto tém. Ale chcela by som aktualny názor niekoho kto absolvoval online kurz angličtiny. Za pol roka potrebujem zlepšiť moju angličtinu.. máte reálnu skusenost, že tento kurz ste absolvovali a stálo to zato. Mám 2 male deti plus zamestnanie, cize nemôžem kedykolvek.. a byvam v malom mestecku cize iba online kurz.. dakujem 🤗🤗🤗
Vsetko sa da, ale ked sa chces naozaj posunut, musis minimalne 2-3 hodiny denne venovat vzdelavaniu.
Jazykovy mentoring
Callanova metoda
@sun_shine_2020 Je dobra maximalne na 10-15 minut ako "warm up" activity.
Callanova metóda bola pre mňa vyhodené peniaze. Najviac ma posunili hodiny s native speakerom.
Native speaker,dopisovanie s native, pracovné úlohy v AJ,denník si písať v AJ
Pozri si platformu lingoda. Ja cez nu mam francuzcinu. Vies si vyklokat hodiny kedy mas cas ak su v ponuke. Ides podla planu, vzdy dopredu uz mas material na stranke, kt. si mas pred hodinou pozriet a ktoru sa bude preberat (tym je efektivnejsie ucenie). Mas tam aj ulohy po hodine, ktore si mozes prejst. Kazda hodina je skoro s inym native speaktom z celeho sveta. Spoluziaci su tiež skoro vzdy iny z celeho sveta. Jedine co je stalo to iste je system vyucby a material.
Takisto odporučam jazykový mentoring Lydie Machovej
Dakujem vam krasne..idem hned pozriet na vsetky rady a vybrat si
@monika4487 ak mam uroven B1… a chcem dotiahnut na B2 tak pomoze mi lingoda alebo je to skor zamerane na Uroven C1? Mas s tym skusenost ze si sa fakt posunula vo Fr jazyku?
Ísť na pár mesiacov do zahraničia, nič lepšie nemôžem poradiť
@domi235 Mne sa lingoda velmi paci. Mam rada system kde vidim dopredu materialy. Prejdem si ich a nemusim napr. na hodinenlovit slovicka v hlave, ktore aj tak som v zivote nepocula, cize na hodine stracam cas. Lingodu som nasla, lebo ju jeden Cech ospevoval. Mam predplatenych 20 hod mesacne (pozor potom automaticky stahuje peniaze kazdy mesiac). Cize dopredu material, ktory si pozriem, hodinu si vyberiem aka je v ponuke a mne vyhovuje (ci uz podla ucitela alebo casu) prejdeme material, alebo sa tema rozsiri a po hodine mas tam este doplnujuce cvicenia, ktore mozes alebo nemusis spravit a tym si ucivo upevnis. Velminrada tam chodim a to nie som clovek, ktoremu idu lahko jazyky. Ale pri tomto pristupe vidim pokroky. Ak by si chcela, mozem mi poslat svoj mail a poslem ti uroven B2 z francuzciny, ako ta lingoda vyzera vo vnuti, ked si prihlasena a ake materialy ponuka. Inac ak si prihlasena, tak to v tom jazyku ukaze vsetky materialy od A1-B2. Ja si buduci rok chcem dat cez to Aj B2.
@sun_shine_2020 Callanova metoda pre mňa nič moc. Naučila som sa určité frázy a keď som mala na niečo iné povedať svoj názor, niečo opísať , bola som v ....
@kvetinka75 chapem. Tak potom asi iba sukromne hodiny. 🙂
@kvetinka75 suhlasim callanova metoda si myslim ze je super skor pre male deti ale nie pre tych kt. potrebuju vyjadrit svoj nazor na urcitu vec.
Ahoj, tiez odporucam Jazykovy mentoring - naucia Ta ako sa ucit... mne to brutalne pomohlo, tiez mam deticky 🙂
Ak potrebujes konverzačnú uroven, tak k tomu individualne online komverzacie, napr cez italki, ale tiez sa tam dozvies navod, ako to robit efektivne, aby to nebolo len o gramatike a slovickach - toto mozes robit i sama 🙂