Ahojte nastupujem na Paneurópsku VŠ, konkrétne na psychológiu a len na 1. semester(Bc.) je na každý predmet cca 4 knihy. Je toho strašne veľa. Mám si kupovať všetky tie knihy na každý predmet alebo ako to funguje. Tie knihy nie sú najlacnejšie a nie všetky zoženiem cez bazoš resp. niekde za nejakú nízku cenu. Viete mi povedať ako to je. Či učitelia vyžadujú aby študent mal tie knihy, alebo či sú moc dôležité kvôli skúškam?... :/
@modrykonik33 a to platí na každej škole? Resp. keď je tam napísaná základná literatúra to tiež nie je potrebné?
Áno, na každej škole to platí ....a nemaj strach veď si prečítaj recenzie o tej skole, je to súkromná škola a nemá nastavené kritériá vysoko 🙂
@modrykonik33 aha, ja už som bola v tom že budem musieť kúpiť tie knihy, hlava v smútku pri cenovkách niektorých 😂
Pozerala som si cenník danej VŠ, myslím si že v knihy budú v tomto prípade tá najmenšia položka :D
Chodila som na paneuropu, na masmedia. Knihu som si nikdy nekupila, ked bolo treba na seminarku alebo bieco tak som isla do kniznice..
@modrykonik33 a zaujimave, ze ma usoesnych absolventov. Lebo popri studiu maju kipec casu aj na prax a hlavne tam aj spoznas kopec zaujimavych ludi - takmer kazdy tam pozna niekoho, co ta vie niekam potiahnut. Osobna skusenost.
Nie, nemusíš si ich kupovat, slúžia na rozšírenie obzoru, skúšky bývajú z dostupných prednášok