Ktorú lekársku fakultu si mám vybrať?

16. mar 2022

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť, či by ste mi nevedeli poradiť, ktorú lekársku fakultu si mám vybrať. Rozhodujem sa medzi Lekárskou fakultou Univerzity Komenského a Lekárskou fakultou Masarykovej Univerzity. Ktorá je lepšia, prípadne kvalitnejšia? Ak máte nejaké osobné skúsenosti s týmito školami, kľudne ich napíšte. Za každú odpoveď budem rada.🫀

miskamicha
16. mar 2022

Chod do čiech...uplne iny pristup

aeruginosa
16. mar 2022

Najprv urob prijimacky, potom sa rozhoduj. Vela stastia.🙂

petkavka
16. mar 2022

Tak ja to poradim uplne presne- pozri si na Masarikovej ich projekt- najmodernejsia skusobna nemocnica pre studentov snad v ramci strednej EU 🙂 ... Oni tu normalne vybudovali celu nemocnicu, kde su figuriny napojene na pristroje - to nevymyslis 🙂 Dcerka chce byt tiez lekarkou a riesime teraz akoby sa tam mohla dostat na staz 🙂.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. mar 2022

@aeruginosa práveže ja som ešte v 3.ročníku a bolo by fajn rozhodnúť sa teraz, aby som vedela kam sa primárne pripravovať 🙂)

alena76
16. mar 2022

Brno, mam tam dceru. Teraz je tretiacka, je velmi spokojna. Na Slovensko si ani nedavala prihlasku.. A ich fakulta a este olomoucka isli pocas celej pandemie prezencne. Ostatne fakulty SK, CZ skoro jeden cely rok distancne.

emuemu
17. mar 2022

Jednoznačne Brno

autor
18. mar 2022

@petkavka ona už študuje medicínu? ☺️

autor
19. mar 2022

@petkavka či akú stáž vybavujete?

mmmmn
19. mar 2022

Masarykova. Kľudne chod pozrieť na DOD.

lucia147852
19. mar 2022

Určite do Čiech. Brno/ Olomouc. Na svk je to proti cr ako 100 rokov za opicami

ibrunova
19. mar 2022

Priebežne si pozri, aké sú šance, prihlásení/prijatí, či je to reálne.

slavomira1980
19. mar 2022

Minimalne do Ciech alebo este viac na zapad. Slovenske skolstvo je vo vseobecnosti zaostale. Zbytocna strata casu

weronca22
19. mar 2022

Studovala som sice iny odbor, aj na SR aj v Brne, a ceske VS su kvalitou uplne niekde inde 👌

petkavka
20. mar 2022

Este nestuduje - ale rada by sa pozrela do tej nemocnice na operaciu - zatial tam ale staze co viem nerobia :/ ...Ale snad sa to v buducnosti zmeni