Kto študoval v odborné ošetrovateľstvo - zdravotná sestra?

mamanadruhuu
20. aug 2020

Ahojte. Je tu niekto kto študoval v odborné ošetrovateľstvo - zdravotná sestra?
Chcela by som ísť na vš a vyštudovať tento odbor, len ťažšie mi je chodiť často lebo mam 2 malé deti.. Dá sa to zvládnuť? Je nejaká škola ktorá by vedela vyhovieť? Pasovali by mi víkendove štúdium ma ho nejaká škola? Ďakujem za rady.

ewell13
20. aug 2020

Ahoj, no ide o to ci ti ma niekto s detmi pomoct.
Ja som mala 1 dieta a isla som hodina cesta do skoly,hodina spat.
Bohuzial musela som to nechat preroze o dieta sa mi nemal kto starat, jaslicky boli len do16tej v skole treba byt minimalne do17tej+ v lete letna prax.
Mala som individualne studium, ale ked zacala skola hned mi povedali ze treba chodit riadne ako ostatny a nic nevymeskavat.
Takze pre mna to bolo v tedy nerealne

ildiko36
20. aug 2020

@mamanadruhuu ja som chodila na urgentnú medicínu a mala som spolužiačku ktorá sa vydala v prvom ročniku, už bola aj tehotna. V druhom ročniku porodila 1.dieťa a v tretom ročníku pred štatnými skúškami 2.babo...zvladla to v pohode..na skúsky chodila aj s bábetkom aj s manželom..niekedy aj sama..počaš skúsky brala babo občas so sebou dnu..docentka držala babetko kým ona odpovedala😊..všetko sa dá zvládnuť😉

derdia
20. aug 2020

Ja som chodila na Diplomovanu vseobecnu sestru, trojrocne denne a slo to... Skoncila som s vyznamenanim, mala bola v skolke, pomahala mamina.Da sa.Uplne v pohode ked ta ma kto zivot a kto sa starat o deti... Inak si to neviem predstavit.