Ahojte. Je tu niekto kto študoval v odborné ošetrovateľstvo - zdravotná sestra?
Chcela by som ísť na vš a vyštudovať tento odbor, len ťažšie mi je chodiť často lebo mam 2 malé deti.. Dá sa to zvládnuť? Je nejaká škola ktorá by vedela vyhovieť? Pasovali by mi víkendove štúdium ma ho nejaká škola? Ďakujem za rady.
@mamanadruhuu ja som chodila na urgentnú medicínu a mala som spolužiačku ktorá sa vydala v prvom ročniku, už bola aj tehotna. V druhom ročniku porodila 1.dieťa a v tretom ročníku pred štatnými skúškami 2.babo...zvladla to v pohode..na skúsky chodila aj s bábetkom aj s manželom..niekedy aj sama..počaš skúsky brala babo občas so sebou dnu..docentka držala babetko kým ona odpovedala😊..všetko sa dá zvládnuť😉
Ja som chodila na Diplomovanu vseobecnu sestru, trojrocne denne a slo to... Skoncila som s vyznamenanim, mala bola v skolke, pomahala mamina.Da sa.Uplne v pohode ked ta ma kto zivot a kto sa starat o deti... Inak si to neviem predstavit.
Ahoj, no ide o to ci ti ma niekto s detmi pomoct.
Ja som mala 1 dieta a isla som hodina cesta do skoly,hodina spat.
Bohuzial musela som to nechat preroze o dieta sa mi nemal kto starat, jaslicky boli len do16tej v skole treba byt minimalne do17tej+ v lete letna prax.
Mala som individualne studium, ale ked zacala skola hned mi povedali ze treba chodit riadne ako ostatny a nic nevymeskavat.
Takze pre mna to bolo v tedy nerealne