Kto mi pomôže so slovenčinou na vysokej škole?

pusy
5. okt 2022

dobry den, hladam nejaku babu, pani ktora by mi vedela pomoct zo slovenskym jazykom/vysoka škola. Potrebovala by som pomoct so seminarkou
ďakujem

belllinka
5. okt 2022

@pusy "SO slovenskym jazykom", nie ZO (Aspoň trochu som pomohla 🙂)

januska12323
5. okt 2022

Dúfam, že tu slovenčinu neštuduješ ale len potrebuješ niečo skontrolovať.

doriiis
5. okt 2022

@belllinka ...😂😂

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pusy
autor
5. okt 2022

@januska12323 😅 ano spravila som preklep,vies mi nejako pomoct alebo len sa nudis a kontrolujes spravnost prispevkov?

pusy
autor
5. okt 2022

@belllinka ano spravila som chybu, vies na mobile v rychlosti niekedy sa to stava😅

januska12323
5. okt 2022

Nie neviem nie som slovencinarka a keby nejakú potrebujem napíšem úplne inde.

pusy
autor
5. okt 2022

@januska12323 no vidis, tak potom preco komentujes nieco s cim ani nevies pomoct a ano sa ta to netyka? …cize asi fakt nemas co robit a chces byt len vtipna a zhodit ludi co sa pomylia😅 najdi si uzitocnu robotu, pekny den

marsella_22
5. okt 2022

@pusy Dobrý deň, ak treba urobiť jazykovú korektúru alebo grafickú úpravu, môžete mi napísať.

banderaska29
5. okt 2022

ja nie som oficiálne slovenčinárka, ale robím jazykové korektúry pre študentov a aj známych. pokojne mi napíš do správy 🙂

ankare
5. okt 2022

@pusy študuješ slovencinu?

pusy
autor
5. okt 2022

@ankare nie len ako predmet mam v ramci rozvrhu

pusy
autor
5. okt 2022

@marsella_22 vdaka napisem

cocolino234
5. okt 2022

@pusy miesto toho, aby si to tu ospravedlňovala tým, že si sa len "akože" pomýlila, tak normálne napíš, že ti slovenčina moc nejde. Tie všetky čiarky preklep nie sú. 🙂

pusy
autor
5. okt 2022

@cocolino234 boze, clovek tu hlada pomoc a ludia komentuju hluposti, ked nemas co ponuknut tak nekomenuj naco je to dobre? ano spravila som chybu a co teraz??😀😀 to fakt nemas co robit a tiwz vysedavas a kometujes ako vid predosla pre tebou? ked mi nemas ako pomoct nekomentuj , fakt ako debilny ludia…

pusy
autor
5. okt 2022

@cocolino234 maximalne aom sa pobavila nad vami ako tu komenujete😅😅😅

belllinka
5. okt 2022

Spravne je DEBILNI LUDIA. Nominativ mnozneho cisla. Makke i. Ale ved ja viem, preklep na mobile 😀
@pusy

cocolino234
5. okt 2022

@pusy debilní* 🙂 aj ja som sa pobavila.

ana82
5. okt 2022

Kriste a ešte napíš, že si budúca slovenčinárka 🙈
píšeš, že študuješ na vysokej škole, ale slovenčinu by si teda potrebovala doučiť od nejakej šikovnej siedmačky....

bessie12
5. okt 2022

nehovorim, ze som v slovenskom jazyku perfektna, ale ja si uz nejake tie chyby si "mozem dovolit", pretoze na Slovensku nezijem uz niekolko rokov. Ale aj napriek tomu som este take chyby nemala a ked aj, tak som sa to snazila rychlo opravit. Obcas si clovek nevsimne co pise, ked to po sebe neskontroluje. 😀

pusy
autor
5. okt 2022

@ana82 urcite nie to nehrozi😅 inak by som to tu asi nepisala…akoze vacsina ludi pise cez mobil a absolutne nekontroluje co pise a ako pise ci ciarky makcene a pod veci😂 ale ako ok

pusy
autor
5. okt 2022

@cocolino234 sme dvaja vidis😅

gertrudaosem
10. okt 2022

Bože ľudia kde sa vo vás berie toľko útokov... Úplne zbytočne komentáre, sa trošku spamatajte na čo a ako reagujete. Je to obyčajný výsmech a ponižovanie, fakt trápne že ste sa chytili ako zle osy na med. Jasne bola daná nejaká prosba a na margo toho si tlačíte svoje múdrosti a hladkate ego 👏

andrea2667
12. okt 2022

@pusy Nielen, že si sprostá odtiaľto až za roh, ešte si aj arogantná. Doteraz to vedeli len tvoji najbližší, teraz už to vieme všetci.

vivi76
13. okt 2022

Tá prosba je úplne normálna.Ked som študovala na VŠ mala som spolužiačku,ktorá súčasne študovala dve VS.Pochadzala z maďarsky hovoriacej oblasti Slovenska,celý život chodila len do maďarských škôl a aj keď hovorila normálne po slovensky,nebola si celkom istá,či v seminárke , ktorú robila pre druhú VS použila spravne slovné zvraty . Želám veľa šťastia.

vivi76
13. okt 2022

Tak ma tiež poprosila o kontrolu

pusy
autor
16. okt 2022

@andrea2667 vies pomoct s tym co potrebujem ? nie tak nekomentuj 🙂bola dana otazka o prosbu …dalsia v poradi co nema co robit ale komenovat a sledovat prispevky🤣