dobry den, hladam nejaku babu, pani ktora by mi vedela pomoct zo slovenskym jazykom/vysoka škola. Potrebovala by som pomoct so seminarkou
ďakujem
Dúfam, že tu slovenčinu neštuduješ ale len potrebuješ niečo skontrolovať.
@januska12323 😅 ano spravila som preklep,vies mi nejako pomoct alebo len sa nudis a kontrolujes spravnost prispevkov?
Nie neviem nie som slovencinarka a keby nejakú potrebujem napíšem úplne inde.
@januska12323 no vidis, tak potom preco komentujes nieco s cim ani nevies pomoct a ano sa ta to netyka? …cize asi fakt nemas co robit a chces byt len vtipna a zhodit ludi co sa pomylia😅 najdi si uzitocnu robotu, pekny den
@pusy Dobrý deň, ak treba urobiť jazykovú korektúru alebo grafickú úpravu, môžete mi napísať.
ja nie som oficiálne slovenčinárka, ale robím jazykové korektúry pre študentov a aj známych. pokojne mi napíš do správy 🙂
@marsella_22 vdaka napisem
@pusy miesto toho, aby si to tu ospravedlňovala tým, že si sa len "akože" pomýlila, tak normálne napíš, že ti slovenčina moc nejde. Tie všetky čiarky preklep nie sú. 🙂
@cocolino234 boze, clovek tu hlada pomoc a ludia komentuju hluposti, ked nemas co ponuknut tak nekomenuj naco je to dobre? ano spravila som chybu a co teraz??😀😀 to fakt nemas co robit a tiwz vysedavas a kometujes ako vid predosla pre tebou? ked mi nemas ako pomoct nekomentuj , fakt ako debilny ludia…
@cocolino234 maximalne aom sa pobavila nad vami ako tu komenujete😅😅😅
@pusy debilní* 🙂 aj ja som sa pobavila.
Kriste a ešte napíš, že si budúca slovenčinárka 🙈
píšeš, že študuješ na vysokej škole, ale slovenčinu by si teda potrebovala doučiť od nejakej šikovnej siedmačky....
nehovorim, ze som v slovenskom jazyku perfektna, ale ja si uz nejake tie chyby si "mozem dovolit", pretoze na Slovensku nezijem uz niekolko rokov. Ale aj napriek tomu som este take chyby nemala a ked aj, tak som sa to snazila rychlo opravit. Obcas si clovek nevsimne co pise, ked to po sebe neskontroluje. 😀
@cocolino234 sme dvaja vidis😅
Bože ľudia kde sa vo vás berie toľko útokov... Úplne zbytočne komentáre, sa trošku spamatajte na čo a ako reagujete. Je to obyčajný výsmech a ponižovanie, fakt trápne že ste sa chytili ako zle osy na med. Jasne bola daná nejaká prosba a na margo toho si tlačíte svoje múdrosti a hladkate ego 👏
@pusy Nielen, že si sprostá odtiaľto až za roh, ešte si aj arogantná. Doteraz to vedeli len tvoji najbližší, teraz už to vieme všetci.
Tá prosba je úplne normálna.Ked som študovala na VŠ mala som spolužiačku,ktorá súčasne študovala dve VS.Pochadzala z maďarsky hovoriacej oblasti Slovenska,celý život chodila len do maďarských škôl a aj keď hovorila normálne po slovensky,nebola si celkom istá,či v seminárke , ktorú robila pre druhú VS použila spravne slovné zvraty . Želám veľa šťastia.
Tak ma tiež poprosila o kontrolu
@andrea2667 vies pomoct s tym co potrebujem ? nie tak nekomentuj 🙂bola dana otazka o prosbu …dalsia v poradi co nema co robit ale komenovat a sledovat prispevky🤣
@pusy "SO slovenskym jazykom", nie ZO (Aspoň trochu som pomohla 🙂)