Kto cestoval na výšku z Trnavy do Bratislavy?

18. nov 2020

Ahojte, je tu niekto kto cestoval na vysku z Trnavy do BA? (denne studium) Da sa to vpohode stym cestovanim vlakmi? Nechcem ist na intrak ..Prosim odpovedajte len tie, ktore ste to zazili

amelie2017
18. nov 2020

Ak sinz Trnavy, intrak ti ani nedaju. Bud dochadzat alebo alebo ist ma byt.

ivkazba
18. nov 2020

Veď rýchlik TT - BA je 27 minút, regionálny expres 37 a osobák 47 minút. Hodinu bežne cestujú ľudia len v rámci BA. Navyše, sú ľudia, ktorí z TT roky denne dochádzajú za prácou do BA a okrem toho sa stíhajú ešte starať o domácnosť a rodinu. Takže ak to stíhajú oni, tak určite je také cestovanie okej aj pre študenta.

inetta
18. nov 2020

Ja som denne dochadzala z TN do TT. Bol to zaberak, ale da sa to. A to mas dlhsiu trasu.

luulinkaa
18. nov 2020

Najlepšie je samozrejme cestovať autom, to máš najrýchlejšie. Cesta vlakom síce trvá pol až trištvrte hodiny ako píše Ivka, ale musíš si k tomu pripočítať aj cestu v TT na stanicu a cestu zo stanice BA do školy, plus znova cestu domov. Plus ak si z dediny pri TT tak aj tu, takže záleží aj ako ďaleko od stanice bývaš, spočítaj si to. .. Inak rozvrhy bývajú väčšinou skladané tak, že máš deň-dva v týždni volne tak vtedy sa to dá v pohode. Ja som roky cestovala kvôli práci, ale keby mam dochádzať naozaj každý deň a nemám povolený homeoffice asi to mam na háku 🙂 a možno budeš mat spolužiakov s ktorými ti cesta utečie ani nevieš 😉

zuzanka.zuzu
18. nov 2020

čože??? 😲 no ak to nebude medicína a nejdeš po škole dobrovoľničiť do nejakého sociálneho centra, tak ozaj fajn, že si otázku založila anonymne 👎a kludne sa do mňa pustite.... ale čo za lenivcov to vyrastá? či to je len nedostatok sedliackeho rozumu? lebo nie, toto ozaj nie je "však len pýta skúsenosti"

amelie2017
18. nov 2020

@zuzanka.zuzu podla mna to nie je az taka zla otazka. Lebo napr. ja som mala skolu aj tak, ze o 7:30 prvy blok, potom 2 volne, potom dalsi blok, potom volno, a zase hodinu a koncila som o 20. Ked som mala volno, sla som na intrak. Ona tu moznost mat nebude, max ist do kniznice. A ak ma vstavat o 5:30-06:00 aby bola v skole na prvu hodinu a prist domov o 22. tak je to zaberak aj na mladeho cloveka. Ak sa ma popri tom este ucit, citat knihy, pocitat, risovat....

Ale casom si najde kamosky a pojde na intrak kunjim, peipadne na privat a bude sa to dat.

0silvia0
18. nov 2020

Obe moje deti dochadzaju denne z tt do ba a to su stredoskolaci, cize ziadne skuskove obdobie, ale poctive dennodenne dochadzanie (mimo distancneho samozrejme) a to nebyvame priamo v TT. Cize busom na stanicu, vlakom do BA, zo stanice busom do skoly a spat.

autor
18. nov 2020

@zuzanka.zuzu akoze fakt? Pytam sa preto ci budem stihat tie hodiny, ked budu vselijak rozhadzane a preto pytam skusenosti, vobec nejde o lenivost to ako vas napadlo? Keby som leniva tak asi tam idem byvat alebo čo ...och bože

vamajka
18. nov 2020

Syn dochadza z Dubnice do Trnavy na vysku a v pohode sa to da uz je v 3.rocniku. Denne studium a nie je sam. Ma spoluziacky aj z roznych dedin a tie mu zavidia. ze je na hlavnej trase Dca-TT

banu01
18. nov 2020

Ja som cestovala na strednu bola som skor v skole ako kamoska na obchodnej akademii🤣 vo vlaku je teplucko ona chodila zo stanice pesi🤣🤣🤣🤣

katrin21
18. nov 2020

Ano,da sa dochadzat, zalezi od typu skoly, aj rozvrhu... je to unavne,ale da sa... prvy rok intrak davaju,dcera dostala,len co z toho,ked sa ucia aj tak distancne..medicinu🤦‍♀️🤦‍♀️

kikuska872
18. nov 2020

Cestujem do školy (VS denné štúdium ) vlakom 40min, Bus 1h. Odbor OŠETROVATELSTVO!!! Takže bežné som.bola v skole do 17-18 h večer + cesta domov. MÁM 2 ROČNÚ DCÉRKU A SVOJPOMOCNE STAVIAME DOMČEK. A ešte popri tom mám habadej času na seba . všetko sa DA ZVLÁDNUŤ.

lianka123
18. nov 2020

Ahoj. Ja som denne dochadzala do Viedne... a v 10rokoch asi hodinu a pol autobusmi do skoly. V pohode sa da.

tanisha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aurorastone2
14. nov 2022

@kikuska872 tak do tej 18 si sa venovala škole, nepredpokladám ze si mala dieta so sebou celý cas, takže si sa jej niekoľko hodín denne nemusela venovať a starať sa o ňu a tiež si za ten čas co si sedela v skole nepriložila ruku k dielu pri stavaní domu, čiže ostatní sa starali za teba kým si bola v škole 🤦‍♀️ takze ano da sa cestovať denne popri rodine deťoch a dome aká VŠETKO ZVLÁDNUŤ ako si sama napísala ale keď máš ľudí čo okolo teba všetko potiahnu za teba v čase keď si v skole

kikuska872
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikuska872
Autor odpoveď zmazal
Zobraz