Ahojte, je tu niekto kto cestoval na vysku z Trnavy do BA? (denne studium) Da sa to vpohode stym cestovanim vlakmi? Nechcem ist na intrak ..Prosim odpovedajte len tie, ktore ste to zazili
Veď rýchlik TT - BA je 27 minút, regionálny expres 37 a osobák 47 minút. Hodinu bežne cestujú ľudia len v rámci BA. Navyše, sú ľudia, ktorí z TT roky denne dochádzajú za prácou do BA a okrem toho sa stíhajú ešte starať o domácnosť a rodinu. Takže ak to stíhajú oni, tak určite je také cestovanie okej aj pre študenta.
Ja som denne dochadzala z TN do TT. Bol to zaberak, ale da sa to. A to mas dlhsiu trasu.
Najlepšie je samozrejme cestovať autom, to máš najrýchlejšie. Cesta vlakom síce trvá pol až trištvrte hodiny ako píše Ivka, ale musíš si k tomu pripočítať aj cestu v TT na stanicu a cestu zo stanice BA do školy, plus znova cestu domov. Plus ak si z dediny pri TT tak aj tu, takže záleží aj ako ďaleko od stanice bývaš, spočítaj si to. .. Inak rozvrhy bývajú väčšinou skladané tak, že máš deň-dva v týždni volne tak vtedy sa to dá v pohode. Ja som roky cestovala kvôli práci, ale keby mam dochádzať naozaj každý deň a nemám povolený homeoffice asi to mam na háku 🙂 a možno budeš mat spolužiakov s ktorými ti cesta utečie ani nevieš 😉
čože??? 😲 no ak to nebude medicína a nejdeš po škole dobrovoľničiť do nejakého sociálneho centra, tak ozaj fajn, že si otázku založila anonymne 👎a kludne sa do mňa pustite.... ale čo za lenivcov to vyrastá? či to je len nedostatok sedliackeho rozumu? lebo nie, toto ozaj nie je "však len pýta skúsenosti"
@zuzanka.zuzu podla mna to nie je az taka zla otazka. Lebo napr. ja som mala skolu aj tak, ze o 7:30 prvy blok, potom 2 volne, potom dalsi blok, potom volno, a zase hodinu a koncila som o 20. Ked som mala volno, sla som na intrak. Ona tu moznost mat nebude, max ist do kniznice. A ak ma vstavat o 5:30-06:00 aby bola v skole na prvu hodinu a prist domov o 22. tak je to zaberak aj na mladeho cloveka. Ak sa ma popri tom este ucit, citat knihy, pocitat, risovat....
Ale casom si najde kamosky a pojde na intrak kunjim, peipadne na privat a bude sa to dat.
Obe moje deti dochadzaju denne z tt do ba a to su stredoskolaci, cize ziadne skuskove obdobie, ale poctive dennodenne dochadzanie (mimo distancneho samozrejme) a to nebyvame priamo v TT. Cize busom na stanicu, vlakom do BA, zo stanice busom do skoly a spat.
@zuzanka.zuzu akoze fakt? Pytam sa preto ci budem stihat tie hodiny, ked budu vselijak rozhadzane a preto pytam skusenosti, vobec nejde o lenivost to ako vas napadlo? Keby som leniva tak asi tam idem byvat alebo čo ...och bože
Syn dochadza z Dubnice do Trnavy na vysku a v pohode sa to da uz je v 3.rocniku. Denne studium a nie je sam. Ma spoluziacky aj z roznych dedin a tie mu zavidia. ze je na hlavnej trase Dca-TT
Ja som cestovala na strednu bola som skor v skole ako kamoska na obchodnej akademii🤣 vo vlaku je teplucko ona chodila zo stanice pesi🤣🤣🤣🤣
Ano,da sa dochadzat, zalezi od typu skoly, aj rozvrhu... je to unavne,ale da sa... prvy rok intrak davaju,dcera dostala,len co z toho,ked sa ucia aj tak distancne..medicinu🤦♀️🤦♀️
Cestujem do školy (VS denné štúdium ) vlakom 40min, Bus 1h. Odbor OŠETROVATELSTVO!!! Takže bežné som.bola v skole do 17-18 h večer + cesta domov. MÁM 2 ROČNÚ DCÉRKU A SVOJPOMOCNE STAVIAME DOMČEK. A ešte popri tom mám habadej času na seba . všetko sa DA ZVLÁDNUŤ.
Ahoj. Ja som denne dochadzala do Viedne... a v 10rokoch asi hodinu a pol autobusmi do skoly. V pohode sa da.
@kikuska872 tak do tej 18 si sa venovala škole, nepredpokladám ze si mala dieta so sebou celý cas, takže si sa jej niekoľko hodín denne nemusela venovať a starať sa o ňu a tiež si za ten čas co si sedela v skole nepriložila ruku k dielu pri stavaní domu, čiže ostatní sa starali za teba kým si bola v škole 🤦♀️ takze ano da sa cestovať denne popri rodine deťoch a dome aká VŠETKO ZVLÁDNUŤ ako si sama napísala ale keď máš ľudí čo okolo teba všetko potiahnu za teba v čase keď si v skole
Ak sinz Trnavy, intrak ti ani nedaju. Bud dochadzat alebo alebo ist ma byt.