Kredity SK MTP

2. jan 2023

Ahojte kde zbierate kredity? Najlepsie online. No mam pregoogleny net a nikde som nic konkretne nenasla. Dakujem

korylan
2. jan 2023

V adc ciselniku je online možnosť.

alexia33
2. jan 2023

Ahoj, pozri stránku https://argama.sk/ MUDr. Mrázová často a zaujímavo prednáša, teraz sa tiež chystá niečo nové. Taktiež https://www.eduprofipharm.sk/

autor
2. jan 2023

@alexia33 pozerala som argama a nic nemaju v kalendari 🤷 pozriem aj tok druhé, dakujem

alexia33
2. jan 2023

treba počkať, boli sviatky, postupne to začne 🙂 po registrácii by Vám mali chodiť na e-mail aj pozvánky na webináre

autor
2. jan 2023

@alexia33 prave som pozerala edupropfifarm a je lennpre lekarov vseobeciarov. No skusim sa tam prihlasit, dakujem za odporucanie

nikuska412
2. jan 2023

Na argame a eduprofipharm… Argama ma každý mesiac minimálne jednu prednášku 🙂

autor
24. jan 2023

@alexia33 prosim vas v komore som len kratko a v kalendari je ad test a neviem sa dostat k materialom, vzdy ked kliknem mi napise ze nemam opravnenie. To som prihlásená na stranke skmtp

alexia33
25. jan 2023

Priznám sa, ja som AD testy ešte nevypĺňala, ale vedela som si ich vždy otvoriť a pozrieť. Ak ste teda už registrovaná na stránke SK MTP, prihláste sa aj do účtu na stránke s daným testom (argama, eduprofi pharm,..) a tak ho skúste otvoriť. Skontrolujte tiež, či je test určený pre zdravotníka z Vášho odboru. Ak to nefunguje ani takto keď ste prihlásená a test je určený pre Váš odbor tak skúste kontaktovať konkrétnu spoločnosť e-mailom..

alexia33
25. jan 2023

@alexia33 teda na stránke SK MTP alebo inej komory, kde patríte 😅

autor
27. jan 2023

@alexia33 uz som to nasla ale konkretne ze studijny material su otazky 🤷 to si mam asi vygooglit ze 😁

alexia33
28. jan 2023

tak otázky sú tam určite z tých článkov, prednášok k téme ktorá je vtedy aktuálna, keď odpovede nenájdete na stránke tak skúste aj inde, hlavne nech teda označíte tú správnu :D

autor
28. jan 2023

@alexia33 ano uz som vcera luskala net. Pisali ze moze byt aj viac spravnych odpovedi, no vyskusam a uvidime. Da sa raz opakovat ked som to dobre pochopila

haluska20
19. apr 2023

@alexia33 prosim Vas na tej argame je to zadarmo,ci sa to plati ? Dakujem

alexia33
20. apr 2023

@haluska20 dobrý večer, semináre v elektronickej forme sú stále zadarmo 🙂

katarina119
4. feb 2024

Ahojte, pozeram,ze starsia diskusia, ale snad mi niekto pomoze. Vypracovala som si test z casopisu teoria a prax, ale neviem, ako po novom poslat spravne odpovede, nastupila som po materskej, kedysi stacilo poslat emailom spavne odpovede , no dnes mi od nich prisla odpoved ze na nejaky formular to mam vypisat, aj mi ho poslali,len neviem, ci ten formular mam vytlacit a poslat postou , alebo staci tiez poslat emailom dakujem

alexia33
7. jún 2024

Na oživenie diskusie dávam do pozornosti healthcomm.cz, kde taktiež ponúkajú webináre pre zdravotníkov, je to v češtine, ale zdravotníkom zo Slovenska často ponúkajú prednášky zadarmo. Všimla som si nízku účasť zo Slovenska a myslím si, že si zaslúžia viac pozornosti, sú to veľmi dobré webináre.