Ahojte kde zbierate kredity? Najlepsie online. No mam pregoogleny net a nikde som nic konkretne nenasla. Dakujem
Ahoj, pozri stránku https://argama.sk/ MUDr. Mrázová často a zaujímavo prednáša, teraz sa tiež chystá niečo nové. Taktiež https://www.eduprofipharm.sk/
@alexia33 pozerala som argama a nic nemaju v kalendari 🤷 pozriem aj tok druhé, dakujem
treba počkať, boli sviatky, postupne to začne 🙂 po registrácii by Vám mali chodiť na e-mail aj pozvánky na webináre
@alexia33 prave som pozerala edupropfifarm a je lennpre lekarov vseobeciarov. No skusim sa tam prihlasit, dakujem za odporucanie
Na argame a eduprofipharm… Argama ma každý mesiac minimálne jednu prednášku 🙂
@alexia33 prosim vas v komore som len kratko a v kalendari je ad test a neviem sa dostat k materialom, vzdy ked kliknem mi napise ze nemam opravnenie. To som prihlásená na stranke skmtp
Priznám sa, ja som AD testy ešte nevypĺňala, ale vedela som si ich vždy otvoriť a pozrieť. Ak ste teda už registrovaná na stránke SK MTP, prihláste sa aj do účtu na stránke s daným testom (argama, eduprofi pharm,..) a tak ho skúste otvoriť. Skontrolujte tiež, či je test určený pre zdravotníka z Vášho odboru. Ak to nefunguje ani takto keď ste prihlásená a test je určený pre Váš odbor tak skúste kontaktovať konkrétnu spoločnosť e-mailom..
@alexia33 uz som to nasla ale konkretne ze studijny material su otazky 🤷 to si mam asi vygooglit ze 😁
tak otázky sú tam určite z tých článkov, prednášok k téme ktorá je vtedy aktuálna, keď odpovede nenájdete na stránke tak skúste aj inde, hlavne nech teda označíte tú správnu :D
@alexia33 ano uz som vcera luskala net. Pisali ze moze byt aj viac spravnych odpovedi, no vyskusam a uvidime. Da sa raz opakovat ked som to dobre pochopila
Ahojte, pozeram,ze starsia diskusia, ale snad mi niekto pomoze. Vypracovala som si test z casopisu teoria a prax, ale neviem, ako po novom poslat spravne odpovede, nastupila som po materskej, kedysi stacilo poslat emailom spavne odpovede , no dnes mi od nich prisla odpoved ze na nejaky formular to mam vypisat, aj mi ho poslali,len neviem, ci ten formular mam vytlacit a poslat postou , alebo staci tiez poslat emailom dakujem
Na oživenie diskusie dávam do pozornosti healthcomm.cz, kde taktiež ponúkajú webináre pre zdravotníkov, je to v češtine, ale zdravotníkom zo Slovenska často ponúkajú prednášky zadarmo. Všimla som si nízku účasť zo Slovenska a myslím si, že si zaslúžia viac pozornosti, sú to veľmi dobré webináre.
V adc ciselniku je online možnosť.