Konzervatórium

3. mar 2022

Vždy bol môj sen ísť na konzervatórium, ale stále som počúvala okolie, že by ma nezobrali atď... Bála som sa to skúsiť. :( Išla som na takú školu, ktorá ma totálne nebavila a neboli tam ku mne dobrí. Cítila som sa tam veľmi zle, tak som prestúpila na ďalšiu školu, kde sa mám zatiaľ dobre, ale tak či onak mi vŕta hlavou, že som to mohla aspoň skúsiť... Mám 18 rokov. Rozmýšľam, že ešte asi nie je neskoro to skúsiť. Sú podľa vás tie prijímačky ťažké? Čo všetko tam treba vedieť? Koľko dní trvajú? Podľa vás to má zmysel ešte skúšať? Atď... Odpovedal by mi niekto prosím na otázky?

komplikovana
3. mar 2022

Co presne by si chcela studovat? Na konzervu sa mozes prihlasit aj po strednej skole. Vacsinou info o prijimackach byva zverejnene na strankach skoly a mavaju aj den otvorenych dveri.

banderaska29
3. mar 2022

záleží od toho či chceš študovať nástroj, skladbu, hudbu, herectvo, spev... musíš mať v tomto jasno. a keď budeš mať kludne mi napíš, ja som na Konzervatorium chodila 🙂

autor
3. mar 2022

@banderaska29 Tak mňa by bavilo hocičo... Herectvo, hudba a aj spev 😅, iba tanec si neviem predstaviť.

nnikka
3. mar 2022

Určite choď vyskúšať. Ja ľutujem že som to nevyskúšala. Ešte nie si stará a aj hlas už máš určite vyzrety. Nájdi si nejakého pedagóga ktorý ťa bude aspoň rok doručovať. Najlepšie zo školy kde chceš ísť. Keď vystuduješ, môžeš učiť hudobnú výchovu, prípadne v hudobnej škole.