Ahojte, mate niekto skusenosti s lektormi online - ako napriklad
LIVEXP - je tam niekolko lektorov, mozes si vybrat koho chces, neviem kolko to stoji a komunikujete.
Ja by som potrebovala sa zdokonalit aspon na uroven B2. - komunikovat a hlavne porozumiet dobre.
Mate dajake rady*? kde je dobre ist alebo co vyskusat? pozerala som ze aj Apky su dajake --ale tiez nemam skusenosti
dakujem za rady
a rozpravaju aj po slovensky?
lebo neviem si predstavit, ze ked nebudem rozumiet niektorým slovíckam na zaciatku...ako budem komunikovat?
ja potrebujem abz som mohla sa sem tam nieco spýtat po slovensky alebo mi da nejakú tému a ja si dopredu pozriem slovicka?
@lega35 su tam aj slovaci aj cesi co ucia mozes si nastavit narodnost ucitela v nastaveniach a podla toho ti to vyfiltrije... Alebo ked chces native speakera tak najdes pidla toho
dakujem za radu
a co hovorite na doucma.sk?
@kulumulu123 za mna tiez preply 👍
@lega35 na douc ma ma profil kto chce na preply su to bud native speakeri alebo ucitelia anglictiny 👍
dakujem vam moc
@lega35 ahoj super je preply vies si najst lektora ktoremu budes aj rozumiet (niektori maju hrozny prizvuk), plus sa s nim dohodnut na teme konverzacie... Ceny su od 5/6eur/hod....