Ahojte kocky. Po dlhych rokoch prace bez vyuzivania anglictiny by som sa surne potrebovala do par tyzdnov naucit konverzovat v anglictine na urovni B1. Sama sa do toho nedotlacim, nie som samouk. Mate nejake tipy kde najst niekoho, kto to robi online a nema prestrelene ceny, nakolko by som to potrebovala aj 2-3x tyzdenne.
Neviem aké sú u teba prestrelené ceny, ale akurát ten týždeň mi vyskočila reklama na intenzívny online letný kurz angličtiny v Best jazykovke.
Tam to prezentujú, že väčšinou rozprávaš, aby si sa rozrozprávala.
ak si z veľkého mesta, tak si pohľadaj niečo tam
Na take rozrozpravanie a este na urovni B1 ti uplne staci student VS napriklad, ktory s tebou pokeca a urcite si za taky privyrobok nevypyta nic strasne.
A este dost pomoze ked si budes pustat filmy v anglictine, kludnes so SK titulkami, aby si to aj pocula, aj videla preklad.
ja som sa na SŠ učila 3 roky AJ a urobila som skúšky STANAG 1
pomáhajú mi presne filmy v AJ s titulkami Netflix, keď sme mali.... alebo keď ešte nešli 911 v českom jazyku, tak som bola nedočkavá a pozerala v AJ
Dostávaš tu rady ako máš čítať, učiť sa sama, sledovať TV. No k aktívnej komunikácii ti to nepomôže. Stránka doucma.sk nájdi si online lektora za cenu, ktorá pre teba bude oka. Ak slovnú zásobu máš, gramatiku ovládaš a potrebuješ naozaj iba rozprávať, tak iná cesta nie je, ako zaplatiť si niekoho.
@melanta dakujeeem krasne - taketo nieco presne som mala na mysli. Idem tam niekoho najst. Este raz dakujem.
Ja rada pokonverzujem zadarmo.
Choď na italki. Tam máš kooooopu učiteľov za úplne pohodové ceny. Máš to online, nikde nemusíš chodiť.
https://www.italki.com/
ahoj, napíš mi súkromnú správu a odporučim ti skvelého lektora ...ja som spokojná.
kúp si knihu konverzácie a uč sa sama, dá sa to zvládnuť ak už máš základy