Ahojte, budúci rok končím VŠ, bakalárske štúdium Cestovný ruch. Chcela by som pokračovať na inej vš, mám hľadať to iste zameranie? Alebo by ma zobrali aj na inú vs. V študijnom pláne som mala predmety zamerané aj na manažment, ekonomiku, poisťovníctvo. Ďakujem
Ahoj, ja som chodila na magisterské do Prešova ,,Manažment turizmu a hotelierstva,, a bolo to ok, tak možno aj niečo v tomto smere...
S tymto zameranim uz ani nemusis studovat dalej. Uplne zbytocna VS. Na to, aby si robila niekde v cestovke ti VS ani netreba. Z tvojej otazky mi vyplyva, ze ani sama nevies co chces. Radsej si najdi pracu a priladne si popri zamestni dokonci nejaku humanitnu nepotrebnu blbost typu mamazment cestovnu ruchu...ak potrebujes mat titul pred menom.
@keman7 ale ja ďalej študovať chcem 😀 a ano titul chcem. Pracujem už teraz v hoteli na manažmente
Musíš proste pozerať podmienky prijatia na štúdium druhého stupňa na školách a pri odboroch, ktoré ťa zaujímajú… my tam napríklad máme vymenované odbory, v ktorých musí byť ukončené Bc. štúdium, inde sa robia prijímačky…