Klinická psychológia

26. feb 2024

Ahojte! Som študentka 3. ročníka a momentálne mám semináre z dejepisu a obcianskej náuky pretože som myslela že pôjdem na právo ale rozmýšľala som a na jednu stranu chcem pomáhať ľudom.Moja mama je alkoholička a nechce sa liečiť preto si myslím že mám vzťah k tomu a by som chcela práve takýmto ľudom pomáhať na psychiatrii na oddelení priamo v nemocnici. Chcela by som mať titul vyšší ako je Mgr čiže PhD asi? Ale chcem sa opýtať na možnosti kde by som si mohla spraviť doktorandsky titul. Rozmýšľala som žeby som zacala v košiciach dokonca a na foktoranske by som sla do BA lebo vraj len tam je tento odbor. A je niekto kto to študuje? Na stránke školy kde sú informácie o prijatí tak vraj je nutná angličtina. Je to pravda? Mne jazyky veľmi nejdu ako slovenčina je fakt že tu mám dosť dobrú si dovolím tvrdiť ale cudzie jazyky veľmi nie a to sa práve učím dvakrát toľko ako na iné predmety.Cize je tam nutnosť angličtiny? Študujú sa niektoré predmety v angličtine?

autor
26. feb 2024

A to právo je také že iba z nutnosti ísť niekam by som sla ale chcem aby som večer raz o 10 rokov prišla z roboty a mala dobrý pocit zo seba že som niekomu pomohla že vďaka mne sa možno ma lepšie. rozumiete mi?