Kedy ma môžu vylúčiť z vysokej školy?

anna393
14. jan 2023

Ahojte
S kamarátkou si bohužiaľ prenasame predmet z prvého ročníka do druhého na VŠ keby sme náhodou neurobili tu skúšku môžu nás vylúčiť? Alebo aký je postup nevie niekto viac o tom? Ďakujem.

aeruginosa
14. jan 2023

Kazda fakulta ma svoje interne pravidla. Zvacsa ale mas pri prenasani predmetov dva pokusy a ked neurobis ten druhy, tak az vtedy ta vyhodia. Skus ale zavolat na studijne, tam dostanes presne informacie.

lavinis
14. jan 2023

@anna393 fakt nechápem ze to nikto nevie aniz ostatných študentov, ani na študijnom to nevedia a ani na stránke to nemajú
Ale určite to bude vedieť niekto na Koniku🤦‍♀️

olivnik
14. jan 2023

@anna393 samozrejme, že ťa vylúčia. Moje spolužiačky z výšky takto vyhodili keď nespravili v 2hom ročníku (Mgr už statnicovy ročník) a celkom hojný počet neprešlo. Neurobíš 2x, prenesies do ďalšieho ročníka.. Ak tam neurobíš 2x tak dovidenia. Môžeš to skúsiť na inej vysokej škole, ale samozrejme odznova celé.

luliu
14. jan 2023

Predmet môžeš raz opakovat, ak ho nespravis, vyhodia ta

kiki68
14. jan 2023

Ja odporucam ist na katedre za veducim a riesit si to tam. Tak mi bolo odporucane a aj pomohlo. Ak je to jediny predmet, kde je problem, tak tam vedia tomu pomoct, aby si to ten dalsi rocnik presla. Samozrejme ked tam lieta skoro vsetko, tak to moc vyznam nema.

anna393
autor
14. jan 2023

@lavinis vsak to nieje hriech sa opýtať

luliu
14. jan 2023

@kiki68 pomôže tomu, len ak sa to naučí. Nechápem vetu, pomôže tomu, aby si nejako prešla ??!!!?