Katolícka univerzita Ružomberok - externé štúdium

maminkalaurinka
2. aug 2023

Idem študovať na KU do RK. Kto tam študoval, na čo sa mám pripraviť? Ako často sa chodí do školy a koľko môžem "vymeškať?"
Jedná sa o pedagogickú fakultu......
Ďakujem.

sweet20
2. aug 2023

@maminkalaurinka nepisane pravidlo su 3 absencie z predmetu, ale je to individualne podla predmetu

maminkalaurinka
autor
2. aug 2023

@sweet20
Môžem sa spýtať, chodila ste ma KU? Externe? Ak by ste mi vedeli poradiť, vyučovanie prebieha piatky a soboty každý týždeň? Sobota od rána do večera? Alebo sú aj voľne soboty a piatky? Ide o to že chcem ísť študovať,ale môj zamestnávateľ mi nechce dávať každý víkend,a niekedy aj piatok pracujem voľno........

sweet20
2. aug 2023

@maminkalaurinka ja som na tuto skolu nechodila len pisem ako to funguje s tymi absenciami vacsinou

eteew267
2. aug 2023

@maminkalaurinka ja síce neštudujem na Ku v Ru ale na inej a tam máme každú sobotu od 8 rána do 16:45 s obednou prestávkou. A ty už budeš chodiť po novom lebo sa menil zákon, že vám skrátili dĺžku štúdia zo 7 na 5 ,tak neviem ako to budete mať asi aj piatok aj sobotu celý deň aby sa to stihlo neviem tak si myslím.

123kika1234
2. aug 2023

Ja tam tiež idem študovať na pedagogicku, ale denne.. 😅😊

maminkalaurinka
autor
3. aug 2023

@123kika1234 na predškolskú alebo specku?

123kika1234
3. aug 2023

@maminkalaurinka učiteľstvo výtvarnej výchovy

arasidka123
3. aug 2023

@maminkalaurinka ja som študovala specku

jakubjakovae
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sofijakub22
20. sep 2023

Chcem sa opýtať ako je to so školným na katolíckej univerzite v Ružomberku, idem študovať externe.Chcu hneď celú čiastku alebo dá sa aj na splátky??Ďakujem

jane123456
19. dec 2023

Ahojte ,chcem sa spýtať, či náhodou neviete ako prebiehajú skúšky na túto školu pedagogika ,ďakujem moc za odpoveď

nin22
8. jan 2024

Ahojte , je tu niektorá ktorá študovala alebo študuje na KU v RK predškolská a elementárna pedagogika ?

evkabjal
24. jan 2024

@sofijakub22 ahoj dozvedela si sa nejaké info? Chceka by som ísť študovať mala by som zopár otázok 🙂