Dobrý večer, ja viem , že to tu píšem už po milión-krát, veľmi si vážim za vaše typy, názory. Konečne som zredukovala môj výber na 3 školy.
Len teraz si neviem vybrať z tých troch 2 , zredukovala som to na : Banskú Bystricu, Bratislavu, Ružomberok.
Jednú musím vyradiť, ktorú by som mala vyradiť podľa Vás ?
Tieto 3 som si vybrala kvôli predmetom povinným hlavne , čo som si pozerala, aj vďaka tým ktorí poslali keď som nemohla nájsť zoznam tých predmetov.Tie čo som vyradila, napr. tak tam sa dali kombinovať s dejepisom alebo geografiou a to by ma nebavilo čo som pozerala jednu z vybraných .
@menonetreba7 tak si urci dalsie kriterium, ktore je pre teba dolezite a mas to.
a uz si na vsetky tie tri skoly prijata?
@menonetreba7 a ktore kombinacie ti vyhovuju?
@menonetreba7 Ruzomberok? Uff...
@menonetreba7 Ruzomberok nieeee
Bratislava + Banská Bystrica
@menonetreba7 Prihlás sa na všetky tri. Uvidíš na koľko z nich ta vezmú. Potom sa rozhodneš.
prihlas sa na všetky 3, ak môžeš, ale vyberala by som skôr medzi BA a BB - a skôr tá Bratislava, ak je to komenského
@menonetreba7 ved si pozri zoznamy najlepsie hodnotenych vysokych skol a aj jednotlivych fakult. Ak chces pedagogicku fakultu, tak dobre hodnotenia ma pdf na Trnavskej univerzite.
ba poznam, chodila tam sestra. tazke, ale dobre. ostatne nepoznam.
takže to som ja , tak chcela by som sa opýtať či ste to študovali samostatne ako nemecký jazyk alebo ste to museli s niečim kombinovať a či existuje len jednoodborove studium germanistiky ?
@menonetreba7 mna by zaujimalo, podla akych kriterii ostali prave tieto tri skoly, lebo pokial viem, za ruzomberok nebol nikto.