Kamarátka si nevie dať rady s 28 ročným synom

rhondab
9. dec 2016

Dobrý deň, potrebujem poradiť kamarátka má syna ktorý má 28 rokov zije s ňou aj jej manželom v ich spoločnom dome, problém je však ten že syn pije a nevedia si s ním rady, neraz úradovala polícia dnes ho zobrali dostal zákaz 10 dni priblíženia k domu ale kamoska mu pondelok ide zrušiť trvalý pobyt. Moja otázka znie ako ďalej postupuje polícia kebyze aj napriek zrušenému trvalému pobytu chodí domov a robi problémy. Nemate skúsenosť?

pribinak
9. dec 2016

No zbalia ho. Mozu ho obviniť a zabuchnut. Zalezi vo bude robit a vela od policajtov

Druha vec, ci kamoska poda aj trestne, alebo nie

rhondab
autor
9. dec 2016

@pribinak trestné uz je podané, chce za ním raz a navždy buchnut dvere hoci je to jej syn ale celý život im robil len peklo. Tak dúfajme že sa to podarí

mihula
10. dec 2016

@rhondab ako može chodit domov,ak ma zrusený trvalý pobyt?Som si myslela,že okrem zrusenia trvaleho pobytu vymení aj zamok na dverach.
A ak by sa aj tak dožadoval vstupu,tak volat policiu

emilia25
10. dec 2016

Vtom to neporadim ale naozaj robi dobre ked to nejde po dobrotky.je uz stary cap ma sa sam starat o seba.ja mam takeho svagra svokre pomaly nadaval toto ja zrat nebudem a to sme ho mi zivili dlhe roky az kym sme nepovedali stop a kupili si dom svokra sla s nami dobre vedela ze so svagrom by byt nemohla.peniaze do 3 mesiacoch pretrtkal a po roku sice musel pracovat ale jeho zivotnym stylom sa dopracoval k zapalu pluc a po tomto roku opet bez prace svokra mu plati ubytovnu vyzivne a mi mu robime nakupy aby prezil inak by sme ho tu mali nasackovaneho.

rhondab
autor
10. dec 2016

@mihula ešte nemá zrušený teraz ma len zákaz od včera na 10 dni od polície ale pondelok ho ide odhlásiť aj s trvalého pobytu a polícia hovorila že keby že sú problémy tak hrozí mu basa na 2 roky nakoľko naňho podala trestné oznamenie vyhrážania smrti, podpalenia domu a pod takže ona už nemieni žiť v tom terore je dospelý nech sa o seba stara sám vkuse im vyvreskuje ako ich neznáša majú ísť do pi*I, prijeban* rodina a pod počujú to aj susedia rozbíja veci no to si myslím že hranici aj s psychoskou som zvedava ako to ďalej dopadne dufajme že mu opäť nepreskoči a niečo nevystroji.

mihula
10. dec 2016

@rhondab a čo na to otec toho spratka?Vsak by dostal taku nakladacku,že by si rozmyslel vobec prist pod dvere.
Jasne treba ho uplne vyčlenit z domu.Bud sa spamata a dostane možno druhu možnost,alebo sa prida k bezdomovcom.Ma dve možnosti