Ahojte maminky, prosím o informáciu, či neviete o možnosti rozširujúceho štúdia predprimárneho vzdelávania, t.j. predškolskej pedagogiky v rámci SR v tomto školskom roku od 09/2021 🙂
Ponúka sa mi možnosť tejto práce, avšak s podmienkou vyštudovania rozširujúceho štúdia.... a ponuku tohto štúdia nenachádzam. :(
Ďakujem veľmi pekne
@marhulkahoy ďakujem velmi pekne. Táto moznost,je aj v ziari,len potom mas nizsiu triedu,lebo si kvalifikovana len na úrovni strednej skoly 😒 preto pátram po VŠ.
Ďakujem este raz.
Pekný dnik
@dida0702 no len potom ozaj len VŠ spraviť napr v Trnave, ale ak by si šla externe tak to bude trvať viac ako 6 rokov 😏
@marhulkahoy to neprichádza do úvahy. Sialene 🤣😂
to planujem aj ja a rozširujúce neotváraju, takže asi len pomaturitné 2 roky
Ahoj, tiež sa chystám buď IPV ZA alebo KU Ružomberok, ak sa otvorí. Mne to zatiaľ tak nehorí takže mi stačí ísť až v sep 2022.
To rozširujúce je len v RK?
Ahojte, dnes som zistila, že učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie ako rozširujúce štúdium (2roky) ponúkajú na UK v Bratislave, na stránke majú uvedené: predškolská a elementárna pedagogika ale pri podaní prihlášky: učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie. Dlho neponúkali, teraz áno.
Dobrý deň dá sa študovať naraz aj DPŠ aj predprimarne rozširujúce štúdium?
@janastr1983 asi sa naraz nedá, podmienkou je mať ukončené dpš
@dida0702 väčšinou to býva 2 ročné pomaturitné štúdium na nejakej strednej pedagogickej škole 🙂 viem, že u nás v Trenčíne je to na strednej pedagogickej.