ahojte žienky, hlavne tie, ktoré popri materskej študujete 😊 rada by som však vedela niečo o tejto škole, čo na ňu hovoríte? Ďakujem Vám za odpovede ! 😊
@bambulka712 áno
@vyroba_soni A čo by si chcela vedieť? možno budem vedieť odpovedať, študujem v Sečovciach 2.roč. Mgr...
Ak potrebujete v štátnej správe "nejaký" VŠ titul, tak je to iste vhodná škola. Kto však by sa rád aj niečo na škole naučil či nedajbože sa snažil dané poznatky využiť v praxi, tomu odporúčam radšej príslušnú fakultu STU alebo inej serióznej univerzity.
@hefo myslím si že to záleží od človeka.. ja som si Bc vydrela lebo som sa poctivo učila na každú skúšku.. a rovnako pokračujem Mgr. No ja som nikdy ani na SŠ nevedela opisovať 🙂 Je to vhodná škola ak je napr. majster odborného výcviku a potrebuje si urobiť aspoň Bc... No pre človeka ktorý chce reálne ísť učiť určite neodporúčam externé štúdium učiteľstva. (Z vlastnej skúsenosti) A áno robím v štátnej správe a chcela som "nejaký" titul. No vyhovuje mi že mám štátnice z ekonomiky, tá ma dokonca aj baví....
@vyroba_soni Myslíš Vysokú školu DTI?