Je Trnavská univerzita dobrá škola?

9. jan 2023

Ahojte. Zvazujem studium na tejto univerzite, konkretne Pedagogickej fakulte. Zaujima ma, ci univerzita ako taka ma dobre meno a aka bola alebo je vasa skusenost s nou, idealne aj s pedagogickou fakultou. Dakujem.

katkine_terapie
9. jan 2023

Dobrá a pedagogicka patri k tym narocnejsim z pedagogickych fakult na SK.

cocochanelxx
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
modrykonik33
9. jan 2023

@cocochanelxx to som tiež počula, organizácia hrozná, informácie ak nejaké dostali tak na poslednú chvíľu, proste celé zle

vava_1994
9. jan 2023

Ja som chodila a odišla som

heln
9. jan 2023

Ahoj, ci ma dobre meno neviem. S organizaciou som nemala problem, prva prednaska co sme mali bola o pisani kvalifikacnych prac, co do dnes ocenujem. Asi vela zalezi aj od konkretnej katedry a konkretnych vyucujucich, niektori stari profesori boli uplne uzasni a skveli a naopak niektore mlade doktorantky s nami cvicili ako s opicami. Studovala som tam len Bc., Mgr a Dps som studovala inde, mozem povedat zo vsetkeho mojho studia povazujem Bc. v trnave za najtazsie, bolo to sito, po kazdom semestri niekolko ludi odislo, prvak bol asi najtazsi, museli sme pisat seminarky a citat viacero knih ku kazdemu predmetu, zo statnic vyhadzovali.

jessicai
18. apr 2023

Dcéra chodila a odišla.

lubkovaandrejka
1. sep 2023

Ja len dufam ,ze si sa tam neprihlasila, pre vlastne dobro.

bcjana2021
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lubkovaandrejka
21. jún 2024

@bcjana2021 tak zavisi od studijneho odboru. Aky si si vybrala?

bcjana2021
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
saethii
21. jún 2024

@bcjana2021 za mňa naopak veľká spokojnosť, chodím na Trnavskú univerzitu a nemôžem sa sťažovať... ale som na inom odbore, ako si si zvolila ty. S tou hroznou organizáciou a vyhadzovaním strašili aj mňa, ale nakoniec sa nič z toho nedeje. 🙂 čiže netreba sa báť

lubkovaandrejka
21. jún 2024

@bcjana2021 aha, tak ti,ktori chodili na ten boli spokojni. 🙂 od toho ta neodhovaram

lubkovaandrejka
21. jún 2024

@saethii neviem na aky odbor chodis ty, mozno na iny,ako som studovala ja,,mozno sa to rokmi zmenilo, ale za mojej ery tam bolo viac zakomplexovanych ucitelov, ktori si vybijali svoju frustraciu na ziakoch, fakt nieco priserne. O ucenie neslo, to mi islo fajn, ale ten pristup ucitelov. Hrôza.

michaela329
21. jún 2024

Študovala som tam pred 15 rokmi a vtedy to bolo jedna z najlepších ped. fakúlt. Organizácia úplne v pohode, na UK mali vraj väčší bordel. Doteraz sa nehanbím za to kde som študovala. Štúdium bolo z náročnejších, keď porovnám čo všetko sme na jednu skúšku museli vedieť my a čo kamošky, ktoré študovali v ZA alebo BB. Mgr. som si už robila externe a veru veľa ľudí z iných škôl nedokončilo. Vyučujúci boli úplne v poriadku, až na jednu pani profesorku - ale tá už predpokladám neučí 🙂