Dobry vecer,
myslite si, ze je neskoro zmenit odbor skoly po dvoch rokoch?
(S tym ze pojdem od prveho rocnika znovu).
Je tam ten stres, ze rovesnici budu koncit o 2 roky a ja sa citit ako vecny student. Co si o tom myslite?
Podotykam, ze nejde o lahky odbor, ale o odbor kde sa treba normalne stale ucit a na skusku aj 10 dni, nie 1 den
Dakujem
pokial ti to uz teraz nevyhovuje je lepsie ho zmenit. presne aj ja poznam ludi ktory vystudovali aj Bc. alebo Ing. a isli na iny odbor od zaciatku 🙂
bratranec menil vysokú školu 2x, radšej hneď ako potom mať doštudovanú školu, ktorú nevyužiješ
ja napr. som svoju doštudovala, ale nikdy som nerobila v tomto obore, čiže dnes by som si vybrala tiež inak
Nikdy nie je neskoro.
Nikdy nie je neskoro. Ja mám kamarátku spolužiačku Ing. A šli sme spolu na strednú školu večerné štúdium. A po ňom hneď na VŠ. Teraz končíme 1.rocnik. choď si za svojím🙂
Vobec neries a rob co uznas pre seba za vhodne vies kolko mam kamosiek a spoluziacek byvalych zaroven priblizne 5-10rokov starsich …proste hladali sa atd pripadne mali deti ako mladunke alebo rodicia na zaciatku ich dotlacili do nejakej vysky co im bud nesla a nechali ju alebo skoncili, ale sj tak to nebolo ono
Ja som menila po troch. Urobila som Bc. na jednej skole a potom som sla od zaciatku na druhej. A ani jedna nebola jednoducha. A ked som koncila Ing. nebola som najstarsia. Takze, ak ti to teraz nevyhovuje, urcite zmen. Budes aspon potom menej platit.