Je neskoro zmeniť odbor vysokej školy po 2 rokoch?

22. jún 2022

Dobry vecer,
myslite si, ze je neskoro zmenit odbor skoly po dvoch rokoch?
(S tym ze pojdem od prveho rocnika znovu).
Je tam ten stres, ze rovesnici budu koncit o 2 roky a ja sa citit ako vecny student. Co si o tom myslite?
Podotykam, ze nejde o lahky odbor, ale o odbor kde sa treba normalne stale ucit a na skusku aj 10 dni, nie 1 den
Dakujem

laurar1
22. jún 2022

Ja som menila po troch. Urobila som Bc. na jednej skole a potom som sla od zaciatku na druhej. A ani jedna nebola jednoducha. A ked som koncila Ing. nebola som najstarsia. Takze, ak ti to teraz nevyhovuje, urcite zmen. Budes aspon potom menej platit.

stanik_67
23. jún 2022

pokial ti to uz teraz nevyhovuje je lepsie ho zmenit. presne aj ja poznam ludi ktory vystudovali aj Bc. alebo Ing. a isli na iny odbor od zaciatku 🙂

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucka_ke
23. jún 2022

bratranec menil vysokú školu 2x, radšej hneď ako potom mať doštudovanú školu, ktorú nevyužiješ
ja napr. som svoju doštudovala, ale nikdy som nerobila v tomto obore, čiže dnes by som si vybrala tiež inak

andrejkap123
23. jún 2022

Nikdy nie je neskoro.

janka95
23. jún 2022

Nikdy nie je neskoro. Ja mám kamarátku spolužiačku Ing. A šli sme spolu na strednú školu večerné štúdium. A po ňom hneď na VŠ. Teraz končíme 1.rocnik. choď si za svojím🙂

jeennyv
23. jún 2022

Vobec neries a rob co uznas pre seba za vhodne vies kolko mam kamosiek a spoluziacek byvalych zaroven priblizne 5-10rokov starsich …proste hladali sa atd pripadne mali deti ako mladunke alebo rodicia na zaciatku ich dotlacili do nejakej vysky co im bud nesla a nechali ju alebo skoncili, ale sj tak to nebolo ono

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz