Je hospodárska informatika na Ekonomickej naročná?

vicos52
16. jan 2022

Zdravim chcel by som sa spytat ci tu je niekto kto by mi vedel povedat jeho skusenosti s hospodarskou informatikou na ekonomcikej v bratislave. Chcem sa tam dostat no nepoznam nikho kto na tuto univerzitu chodil.
DAKUJEM PEKNE ZA ODPOVEDE!

ronika19
16. jan 2022

@vicos52 ahoj,podľa mňa nie je náročná, dá sa to v pohode zvládnuť. Základ je neuveriť rečiam o tom ako sa nedajú spraviť skúšky z niektorých predmetov...

dskjhfdlkdjhl
16. jan 2022

@vicos52 kazda skola je pre niekoho narocna a pre ineho lahka, takze je uplne zbytocne toto riesit. Pozri si predmety, z ktorych su prijimacky, ak s nimi nemas problemy, tak vstupne predpoklady mas, ak su to pre Teba extremne narocne predmety, tak je mozno lepsie sa poobzerat po inej skole.

anavianavi
17. jan 2022

@vicos52 Nie je náročná. Dá sa to dobre zvládnuť aj popri brigáde a iných aktivitách.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
17. jan 2022

@mb2021 a co tehla?😀

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
17. jan 2022

@mb2021 za mojich cias sa hovorilo, ze ak Ti tehla na hlavu nespadne ...

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
17. jan 2022

@mb2021 je to uplne jedno, problem zakladatelky to aj tak neriesi.

abbies
17. jan 2022

naši študenti netvrdia, že je ťažká. Skôr býva problém s predmetmi všeobecného základu, ako je matika, základy ekonomickej teórie, tie sú ale na všetkých programoch rovnaké a musia nimi prejsť všetci.

frederika21
17. jan 2022

@vicos52 mne švagriná chodí teraz do 3. ročníka a je to náročné, majú toho naozaj veľa, aj niektorí profaci sú dosť na hlavu, ale zvláda to na Áčka iba, ale je šikovná a baví ju to. Ak ta to nebaví a nemáš na to, tak to je konečná