Jazykový mentoring od Machovej

12. jan 2023

Ahojte, aku mate skusenost s Akademiou samoukov alebo kurzom Majster jazykov? V praci som vyuzivala anglický jazyk denne ale zväčša emailova komunikácia, takže potrebujem zlepšiť hlavne rozpravanie. Mám ešte cca pol roka cas kym som na RD. Myslite ze sa mi oplati vstupit do akademie alebo si radsej zaplatit nejakeho lektora napr cez italki?
Doma citam obcas knihy, sem tam netflix alebo podcast ale nemam ziadny system ucenia a hlavne mi chyba vytrvalosť :/

lalala94
12. jan 2023

Ja mám zakúpené oba kurzy - Majster jazykov a aj Kľúč k jazykom. V akadémii som nikdy nebola, ale tie kurzy boli moja najlepšia investícia v oblasti jazykov. Množstvo skvelých tipov ako pracovať s jazykom a so zdrojmi, neskutočne motivujúce (aspoň pre mňa), riešenia ako si nájsť svoj vlastný systém pri učení a hlavne pri tom vytrvať. Toto sú veci, ktoré majú omnoho vyššiu cenu ako akýkoľvek klasický jazykový kurz v jazykovkách. Z toho čo píšeš ti toto môže veľmi pomôcť. Ja som sa k tým kurzom vracala aj spätne po rokoch a vždy ma to nakoplo. Momentálne som na materskej, v práci som taktiež ako ty využívala angličtinu, aktuálne ani neceknem, ale vôbec sa neobávam toho, ako naskočím späť do angličtiny, pretože viem ako na to. Keď to bude pre mňa aktuálne, znova si pre motiváciu pustíme tie videá, osviežim si nejaké veci a idem na to. Za mňa veľmi odporúčam. 🙂

erika1220
13. jan 2023

@lalala94 ahoj, ja rozmyslam nad Master jazykov ale ta cena co za to pytaju je dost vysoka. Nerozmyslala si ze by si posunula ten kurz za nejakú lepsiu cenu? Kludne do IP🙂

volletta
13. jan 2023

@erika1220 ak si pozrieš webinar, v ňom ponúkajú veľmi dobrú cenu (cca 260€), ktorá platí iba 1hodinu po jeho zhliadnutí. Dnes som si ho zakúpila, bola tam možnosť 2 splátok. Teším sa naň.

ema_65
13. jan 2023

@lalala94 Ak môžem vedieť, ktorý kurz sa ti javí ako prínosnejší? Ak sa nechcem učiť angličtinu, ale iný jazyk, sú tie tipy prenosné aj v takomto prípade?

lalala94
13. jan 2023

@erika1220 ahoj, úprimne, neuvažovala som nad tým. Netuším koľko stoja tie kurzy teraz, ja som ich kupovala pred pár rokmi dokopy, často tam zvyknú mať špeciálne zľavy. Majú aj FB stránku a tam zvyknú tie zľavy zverejňovať. 🙂

@ema_65 ťažko povedať, oba kurzy sú podľa mňa veľmi dobré a každý ti dá niečo iné. Ja by som povedala, že Majster jazykov je vhodný vtedy, ak už nejaký jazyk vieš aspoň trochu alebo si sa mu v minulosti venovala a teraz ho nepoužívaš, no chceš si ho osviežiť. Ten druhý (kľúč k jazykom) je dobrý vtedy, ak chceš s nejakým jazykom začať od začiatku. Tie tipy sú univerzálne a aplikovateľné na každý jeden cudzí jazyk. Ja som to využívala primárne v angličtine, ale aj v nemčine. Jazykové zdroje a tipy sú tam vypísané pre svetové jazyky - angličtina, nemčina, španielčina, francúzština, ruština, no často som sa dodatočne napr. v skupine na FB stretla aj s inými jazykmi - taliančina, arabčina, japončina.

ema_65
15. jan 2023

@lalala94 Super, ďakujem krásne za odpoveď!

erika1220
14. feb 2023

Dakujem krasne za tipy. rozhodla som sa ze skusim Akademiu len neviem ako sa dopracovat k zľave. Ked som bola este davnejsie na webinari ponukali vtedy v nom akademiu s 50% zlavou, teraz ponukaju zvacsa zľavu na majstra jazykov. Neviete poradit?

yoxinka
14. feb 2023

Mám za sebou dve Akadémie a pôjdem aj do tretej. Vychytal som akciu, že jedna Akadémia zadarmo. V prvej Akadémii som šla na 150% a neskutočne to bolo vidno na mojom progrese. V druhej to bolo horšie, ale stále ok. Som v akadémii nepretržite pol roka a dalo mi to hlavne SYSTÉM v učení. Komunitu ľudí, ktorí majú kopec motivácie učiť sa, nápadov, zlepšovákov. Akadémia mi ukázala obrovské množstvo zdrojov a spôsobov práce s nimi. Ja som mala popri Akadémii lektorku od Broňu Sobotky z virtuálnej jazykovky. Teraz sa učím veľa s pomocou podcastu Adept English a asi troch youtubových kanálov s učiteľmi angličtiny, čítam v angličtine, sledujem seriály. Mám v tom presný systém a to mi dala Akadémia. A ďalšia vec je rutina. Naučila som sa tie veci robiť pravidelne, opakovane, vytrvalo a keď som minule kukala Priateľov, uvedomila som si, že nečítam titulky, ale im rozumiem 😉. Ja keď som mala vetu povedať anglicky, skoro som sa zložila. V akadémii som pravidelne hovorila anglicky s lektorkou a s dvoma native speakrami, ktorí sa mi zhodou okolností vyskytli v živote. Moja anglina nie je super špicová, ale je to lepšie ako kedykoľvek pred tým. Ja odporúčam akadémiu všetkými 10.

kinapoka
25. feb 2023

@erika1220 Ahoj. Ja mám tento kurz Majster jazykov a veľmi ho už nevyužívam. Rada ti ho posuniem 🙂

erika1220
25. feb 2023

@kinapoka ahoj, ďakujem za ponuku len akurát som si ho kúpila pred 2 dňami..a bola si s nim spokojná?

kinapoka
25. feb 2023

@erika1220 Och, to je škoda, že som sa ti neozvala skôr. Ja som ho skoro vôbec nevyužívala, len som si vyskúšala zopár metód. Zistila som, že mne takýto štýl učenia nevyhovuje.

erika1220
25. feb 2023

@kinapoka nevadii..ja som na zaciatku kurzu ale je to zatial take všeobecné tak dufam ze to neboli vyhodene peniaze..ak sa môžem spytat aky styl ucenia ti potom lepsie sadol? Kludne aj do spravy

keno33
6. mar 2023

ahoj. mal by som zaujem o kurz majster jazykov. dakujem

kinapoka
6. mar 2023

@keno33 písala som ss

romana111111
7. jún 2023

@kinapoka ahoj, mozes mi prosim posunut ten kurz? Vdaka

romana111111
7. jún 2023

@keno33 ahoj, mas prosim ta ten jazykovy mentoring?

ema_65
29. jún 2023

@kinapoka Ahoj, mala by si k dispozícii na posunutie kurz Majstra jazykov?

bibam
22. aug 2023

@kinapoka ahoj, mala by si prosím k dispozícii ten jazykový mentoring? ďakujem

bibam
22. aug 2023

@keno33 ahoj,máš prosím Ťa k dispozícii ten jazykový mentoring? dakujem

bibam
22. aug 2023

@erika1220 ahoj máš porosím na podunutie ten jazykový mentoring? dakujem

1majko123
21. nov 2023

@erika1220 Ahoj, porosím prosím ešte je aktuálny ten jazykový mentoring? Ďakujem