Jazykový kurz - Polyglot

ninnna230
14. dec 2023

Ahojte, poprosila by som vás o radu ohľadom jazykového kurzu, ktorý sa tu už riešil, kde dostanete dotáciu 80% . Viem že toto nie je spôsob ako sa jazyk naučíte ale ja už určite úroveň tohto jazyka mám a potrebovala by som si ho skôr poprecvičovať. Mne osobne by toto sedelo ale tie názory, ktoré som si prečítala ma celkom desia. Viete mi prosím niekto povedať, či na takéto niečo je to v pohode? Alebo sa to neoplatí vôbec? Ide o francúzsky jazyk a naň toho na nete príliš veľa nie je :/ dakujeeeem

sissy27
14. dec 2023

@ninnna230 je to blbosť, to si kľudne stiahni zadarmo duolingo a si na tom istom, len ušetríš 100%. Je to proste len online platforma, bez skutočných lektorov.

monika4487
14. dec 2023

Toto co ti spominas nepoznam. Ale ja sa ucim francuzcinu cez lingoda.com. Maju tam aj sedem dni zadarmo. Materialy su perfektne spracovane.

ninnna230
autor
14. dec 2023

@sissy27 áno to viem ale ja by som chcela porecvičovať úroveň myslíš, že ani na to to nie je vhodne? Nie je tam ani gramatika alebo podobne?

ninnna230
autor
14. dec 2023

@monika4487 áno? A to je aj s lektorom online hodiny? Napísala by si mi o tom niečo viac prosím? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

monika4487
14. dec 2023

@monika4487 ak chces mozem ti poslat ako to tam vyzera vo vnutri a aj materialy z danej urovne. Kedze ja ich tam vidim vsetky a aj na vsetky sa mozem prihlasit.

monika4487
14. dec 2023

@ninnna230 je to nemecka platforma. Vyberieš si pocet hodin kolko chces a mesacne ti tak budu strhavat. Vojdes dovnutra a mas tam vsetky urovne. V kazdej urovny mas min 100 hodin. Kazda tema ma 4 hodiny (od slovicok, gramatiky, rozpravania a zaverecna hodina). Vyberies si hodinu, ukaze ti kedy su dostupne hodiny su online. Hodiny vedu iba native speaker. Ak si dopredu vyberas hodiny tak su 24/7, ak pred terminom tak tam co ti ostane. Na hodine je max. 5 ludi (z celeho sveta). Ucitelia zvacsa z Francuzska, Kanady, Karibiku, alebo z krajin francuzskych kolonii. Vyhoda je, ze je to v temach napr. Stahovanie, pracovny pohovor, oslava atd. cize do realneho zivota a nato prisposobne gramatika, kt sa nabaluje.

sissy27
14. dec 2023

@ninnna230 pozri, ak si chceš len tak precvičovať, tak bez zadarmo duolingo, nemusíš za toto platiť... určite to nie je hodné tej "ceny po zľave". Inak je to čistý scam, žiadna dotácia na to neexistuje, to je len efekt "prelepenej cenovky".

ninnna230
autor
14. dec 2023

@ninnna230 tak ďakujem za rady 🙏🏻 už potom mám len poslednú otázku keď som to objednala a ma mi to prísť a zaplatiť pri doručení. Môžem to neprevziať a jednoducho nezaplatiť? Lebo som to objednala skôr nez som si pozrela recenzie ja som si myslela, že to je naozaj nejak dotovaný projekt 🙈

ninnna230
autor
14. dec 2023

@monika4487 tak to znie super… ďakujem pekne za vysvetlenie ❤️

maminka841990
28. dec 2023

@ninnna230 nenaleťte na to! Povedia vám že plná suma kurzu je 435€ a vy máte dotáciu 80% tak zaplatíte "len" 87€. Za taký kurz by bolo aj 5€ veľa. Sú tam chyby vo všetkom, nie je tam všade gramatika, proste je to odrb. A tie čo písali pozitívne recenzie tak sú zamestnankyne ktoré dostali za to zaplatené. A nick natka1996 tak nejak, tak to je ich manažérka. Kedysi sa volali eureka, potom polyglot a teraz menia názov na progres. Je to podvod

maminka841990
11. jan 2024

@ninnna230 je to podvod. Nahovoria že plná suma kurzu je 435€ a vy po 80% dotácii zaplatíte "len" 87€ Ani len 5€ by som za ten kurz nedala. Sú tam chyby. Je to Poľská agentúra. Čo sú pozitívne recenzie tak to písali zamestnankyne. Jedna je dokonca nahlásená ako nedôveryhodná osoba. Zdá sa mi že nick je natka1996 Ona je tam manažérka. A aj ostatné zamestnankyne dostali zaplatené za recenzie ktoré napísali. Nenaleťte na to. Radšej aplikácie alebo ak skutočne potrebujete sa naučiť tak lektora zaplatiť.