Jazykový kurz eLingo

biankaga
14. dec 2023

Dobrý deň, má niekto skúsenosti s jazykovým kurzom eLingo. Poslala som im formulár a jeden pán odtiaľ mi volal a zdá sa byť všetko v poriadku, len ako je to zvykom, najskôr treba platiť a až potom sa môžem pohnúť pri registrácii ďalej. Váham hlavne kvôli cene, keďže je na ten kurz 80% zľava a nechcem byť niekto, kto naletí podvodníkom. Keď ale so mnou komunikujú využívajú email a ich online stránka sa nezdá byť ako podvod. 🤔

freepalestine
14. dec 2023

@biankaga aka online stranka?

freepalestine
14. dec 2023

@biankaga kde su kontakty na tu firmu? Podla podmienok je provozovatelom polska firma.. co ziskas? Aky kurz? Vyzera to ako appka podobna duo-lingu.. a tato recenzia znie velmi “doveryhodne”. Kolko to vobec stoji? Nedaj sa zmiest 80% zlavami.
Mne sa to osobne moc nepozdava..
aky jazyk sa chces ucit na akej urovni?

vendel1800
15. dec 2023

Určite tomu netreba veriť! Absolútne nedôveryhodné celé. Ja som tiež vyplnil ten formulár. O pár dni mi zavolala celkom milá paní, že či sa chcem dozvedieť viac. ja že ano. Tak mi všetko vysvetlila a na konci mi oznámila, že ak mam zaujem tak mi pošlu aktivačný kod poštou. Nadiktoval som jej adresu a potom mi povedala že mi príde balik a pri preberaní zaplatím 87 €. Na to som jej povedal, že nech nič neposiela lebo si chcem overiť ich stranku a info o nich. Ona mi povedala že už zaslala formular. Povedal som že zatial nemam záujem... Dnes mi prišiel mail, že mi poslali balík na dobierku 87 €

vendel1800
15. dec 2023

Potom som si pozrel ich stránku a je to celé fake. Presne ako píše @freepalestine. Je to prvý krát čo som naletel podvnodníkovi. Dúfam, že iba stačí neprebrať zasielku a bude to vyriešené. Mám chuť to niekam nahlasiť ale ani neviem kam ani koho..

freepalestine
15. dec 2023

@vendel1800 nic nepreberies a je to.

michaela567y
17. dec 2023

Ahoj, tiež som vyplnila formulár, myslela som že je to niečo na spôsob ako ponuka úrad prace. Majú len dobre prešpekulovanú reklamu, je to odrb.

anetapetrova
18. dec 2023

Je to podvod, takisto mi zavolala pani, poslali mi balíček na dobierku. Pozrela som si email, odosielateľ zásielky bol zo Žiliny, adresa falošná, neexistuje, ani PSČ nesedelo na Žilinu. Zavolala som tam a spýtala som sa, kedy mi pošlú faktúru, že bez faktúry nič neplatím. Povedala, že faktúru mi môžu poslať po zaplatení, to určite… kuriér prišiel a povedala som mu, že zásielku neprevezmem lebo ide o podvod, na čo mi kuriér povedal, že už to počul od viacerých zákazníkov ktorým balík od nich doručil. Žiaľ, vidno že si urobili perfektnú a fungujúcu reklamu, naletelo na to veľa ľudí.

sarah1723
19. dec 2023

ahojte, práve som dovolala s paní z eLingo, lebo som mala záujem o kurz, a potom mi napadlo kuknúť recenzie a som v šoku. Naozaj stačí len neprebrať dobierku? nie su za to nejake pokuty? dakujem za odpoved

michaela567y
19. dec 2023

@sarah1723 jasnee, stačí neprebrat

vendel1800
19. dec 2023

@sarah1723 ja som včera jednu neprebral. Iba mi prišiel mail že mi to pošlú znova na ich náklady ak mám záujem :D Ignorujem to

keka20
21. dec 2023

Je to podvod. Dobre že som si nahodila recenzie. Pani som povedala aby najskôr poslali faktúru, a chcem vedieť údaje o ich firme aby som si ich vedela preveriť v obchodnom registri. Povedala že neposielajú faktúru iba balíček kuriérom a platiť pri preberaní, a teda že nič dovidenia.

ludmilanika
7. jan 2024

Dobrý deň prajem, ja som taktiež odoslala formulár a ked mi volala pani tak som od stresu si teda ten kurz kúpila. Nemám problem povedať nie ale teraz mi to lprišlo blbe.

Kurz som absolvovala teda a vobec neodporúčam. Nie je to podvod, kurz dostanete, zaujimavo spravený. Ale velmi vela prekladov je zle preložených.

Pre ludi, ktorí nevedia po anglicky ani ň, urcite neoporucam. Iba by ich to zmiatlo, tým, že ja som sa chcela iba zlepšiť, som bola velmi sklamana.

prokopcovamarie087
11. jan 2024

Zavolali mi a ja som si kurz kúpila. Absolvovala som niekoľko lekcií a som spokojná. Zatiaľ som si nevšimla žiadne chyby.

merygie
23. jan 2024

@prokopcovamarie087 dobrý deň a ako je to s certifikátom? Máte už aj ten?

merygie
23. jan 2024

Prosím Vás, je tu niekto kto už tieto kurzy absolvoval a dostal spomínaný certifikát?

vladka002
1. feb 2024

Akurát dnes mi odtiaľ volala pani. prv som suhlasila, potom som si hľadala recenzie a o ich stránke, keďže tiež mi to príšlo ako duolingo. Volala som na to číslo a zrušila objednávku. uplne v kľude sa k tomu postavila, že teda zrušia rezerváciu. celkom milý prístup. hneď mi aj prišiel mail o zrušení rezervácie

zuzkal5
26. feb 2024

elingo nie je žiadny fake. Je to oficiálna stránka. Úplne dôveryhodná a overená. Ak ste vyplnili formulár a mate nárok na 80% zľavu tak je to super to využiť pretože 87€ je super cena inak stoja takéto jazykové kurzy 300€…. Ja to pouzivam zaplatila som si to a som spokojná… nedajte sa oklamať komentármi… platí sa to pri prevzatí pošty btw na dobierku

freepalestine
26. feb 2024

@zuzkal5 kym je overena a kto rozhodol o doveryhodnosti? Ak je nieco ponukane s “80% zlavou” neznamena to, ze je to vyhodne. Mozem ponukat kurz pocitania do pat za 1000€ a dat 99% zlavu nan. Znamena, ze je s takou zlavou vyhodny? Ide o hodnotu veci, realnu cenu, a nie percentualnu zlavu.
Kde ma ta firma sidlo? Ako ich kontaktujes?

zuzkal5
26. feb 2024

@freepalestine Ja som napísala moju skúsenosť a môj názor. Nikto vás do toho nenúti. Mne je jedno či tomu veríte alebo nie. Tento modry konik je jedna veľká debilina a vypisujete tu somariny …
@merygie certifikát sa dá získať keď ukončíte úroveň B2.2 alebo B2.3(neviem presne). A potom si môžete požiadať o certifikát. Btw. Keby ste volali s pani a pýtali by ste sa na čokoľvek tak by Vám všetko povedala. Bola veľmi milá nemyslím si že sú podvodníci 😅.

vladka002
27. feb 2024

@zuzkal5 ide o to, že žiadaju platiť za niečo, čo je skoro na chlp rovnaké s duolingom, ktorý je zadarmo. Nemaš možnosť sa pýtať na veci, ktorým nerozumieš, dostaneš možno tak jednú odpoveď ktorá nemusí postačovať študentovi. Človek si to aj tak vygoogli, pohľadá inde, stráca tým čas, narozdiel od kurzov, ktoré ak si zaplatíš, máš tam aspoň lektora, ktorý je platený za tieto otázky od študentov

emischa
9. apr 2024

@vladka002 ja nvm akurát som to prebrala a je to úplne fajn som spokojná treba len chuť do učenia.

alena987654321
23. apr 2024

Ja som bohužial naletela a kúpila som si tento " výhodný spôsob výučby" - a som zhrozená sama zo seba ako som takýmto podvodníkom mohla naletieť....celý objem výučby od úrovne 1 po najvyššiu 3 je totálne úbohý- iba prazákladné frázy a vety ktoré sa dajú zvládnuť za pár dní. Nečudovala by som sa keby tvorca nemal ani šajn z angličtiny... Dúfam že si všetci záujemci prečítajú moju recenziu. Beriem to s nadhľadom ako skúsenosť a poučenie pre seba, že už nikdy mačku vo vreci kupovať nebudem. Veď v dnešnom svete férová firma Vám môže poslať napríklad demoverziu s obmedzenou platnosťou, aby ste mali šajn, čo idete kupovať. Keby som videla čo to je, nedám za to ani 3 eurá!!! Úbohosť nad úbohosť . Dúfam že týmto príspevkom pomôžem viacerým učeniachtivým ľuďom- neverte reklamám a výhodným zľavám, ale najprv sa presvedčte za čo chcete vyhodiť svoje peniažky.

teamia
31. máj 2024

Ja som mala o pokrocily stupen nemciny zaunem s osobnym lektorom - tak podla toho co pisete kaslem na balik co mam vybrat do pondelka . Zivy lektor teda neni tam ze ?

korintusova
2. okt 2024

49WPE2SC1EN

milka20
3. okt 2024

Aj mne ma prísť balík. Teraz neviem či prebrať ?