IT pre absolventa humanitného odboru - aký kurz si urobiť?

salonka22
Dnes o 14:00

Ahojte, videla som tu super diskusie o IT, kde baby dávali dobré rady. Chcela by som preto poprosiť o radu aj ja: mám vyštudovaný humanitný odbor, ale rada by som si rozšírila obzory a naučila sa niečo nové. V práci (vzdelávacie centrum) som robila s redakčným systémom Wordpress a spravujem e-learningovú stránku urobenú v Moodle. Prihlásila som sa na webinár programovania v Jave (alebo to bol JavaScript), ale to bolo nad moje schopnosti, bola som z toho jeleň. No nič, aspoň poznám svoje limity. Každpádne ma tento odbor stále láka, rada by som si urobila nejaký kurz, ktorý by teoreticky mohol byť plusom v CV, keby som chcela zmeniť robotu. Existuje niečo jednoduchšie, čo je prakticky využiteľné? Len tak z brucha hodím: SQL, HTML, CSS? Vopred všetkým ďakujem za rady.

salonka22
autor
Dnes o 14:11

@salonka22 Len upresnim, že Moodle a WordPress poznám len zvnútra, nevytvárala som tie stránky, som len admin kurzov, viem tam upravovať, nastavovať veci.

sevrin
Dnes o 16:30

A chceš si svoje obzory rozšíriť v oblasti ďalších CMS, ak sa teda chceš zameriavať na SQL, HTML, CSS? V tom prípade skús Joomla, prípadne TYPO3 alebo skús nejaký framework Laravel alebo stále populárny Bootstrap.