Isli by ste na kurz za 3900eur? Ako peniaze by som mala len neviem ci radsej neist za ne na dovolenku alebo co. Je to velmi vela penazi. Kurz trva 2 dni. Cakala som vysoku cenu ale nie az tak.
Podla toho co ti ten kurz prinesie. Ak sa ti po jeho absolvovani zvysia prijmy a navratnost bude v kratkej dobe tak sa to oplati. Ale za tie peniaze 2 dni? Do musi byt rychlokurz geniality, lebo tolko je hadam cele skolne za VS na pat rokov
To znie veľmi podozrivo. Čudujem sa, že vôbec o tom uvažuješ. Za 2 dni sa nestihneš moc naučiť. A tie peniaze.
Ak chceš nejaký kurz, pozri od iných firiem.
To čo je za kurz za také peniaze?
Cena za kurz by ani tak veľa nebola ak je to fakt niečo čo robí malo ludi a vieš si s tým dobre zarobiť, ale je to isto za dva dni len? Mne sa tiež nezdá ze za dva dni sa niečo naučíš.. Ci už je to nejaká psychická práca (nejaké it napríklad) alebo manuálna..
Mne napadli dva kurzy, ktoré viem že majú takú cenovku za dva dni. Prvý čo mi napadol je tréning vyjednávania a druhý je nejaký motivačný kurz u nejakej ženskej koučky (na ten by som ani zadarmo nešla 😀 ).
Moje rozhodnutie by závislo od viacerých veci, hlavne od toho ci očakávam ze sa mi návratnosť investície vráti. Ak nie, nemalo by to pre mňa zmysel. Ale určite by som zvazila či neviem nájsť lacnejšiu cestu ako sa dopracovať k výsledku.
A hlavne si poriadne zisti recenzie.
Aj ja som sa stretla s podobnou cenou za jeden kurz ohľadom nehnuteľností. Možno keby som nemala nijaké skúsenosti, tak by som do toho šla. V mojom prípade ti však nemalo až taky veľký význam.
Tiež by ma zaujímalo čo je to za kurz ....a ešte taký, že 2 dní...to sa čo naučíš?
Jedine ak by to bol hard skills kurz so zaujimavym certifikatom. Nejake motivacne kraviny a zenske kurzy ani nahodou.
nešla, ani keby mi dali v cene 4 gigolov a stravu all inkluzív...
Za dva dni sa mi to zdá riadna pálka. Mne ako prvá napadla Lucid, ale aj tá za dva dni (spolu 14 hodín) pýta "len" 1000 Eur. Čo také sa dá naučiť za 2 dni a stojí to 3900 Eur? Asi ako napísala @viestta - rýchlokurz geniality🙈
No, veľmi by som takú investíciu zvažovala, snažila sa nájsť niekoho, kto ten kurz už absolvoval, dohľadala relevantné recenzie, zistila si o človeku, ktorý kurz ponúka, čo najviac atď. a hlavne to, čo by ma tam naučili, by som reálne naozaj využívala v môj prospech, musela by tam byť návratnosť v pomerne krátkej dobe a zvýšenie príjmov.
to čo ta naučia za 2 dni - lietat na stihačke? To by som este pochopila, ze tolko stoji prenajom lietadla aj s fesným pilotom 😅
Za také peniaze sme boli s priateľom na Bali na 3 týždne 🙈 môže to byť hocijaký kurz ale nesla by som 🫣😀
Nesiel. Za prve nepoznam kurz, ktora ta nauci nieco co sa nevies naucit lepsie aj sam/a. A za druhe ta cena je riadny prepal nech sa jedna o akykolvek kurz.
To je rýchlokurz riadenia Boeingu 737 ? Ale aj ten sa dá urobiť lacnejšie. Za mňa vymyslená téma. 🍿
@fido69 Ešte môže byť, že autorka chce ponúkať taký kurz, tak zisťuje, či by ľudia boli ochotní toľko zaplatiť.
A čo si sa zbláznila?!
ja by som išla radšej na dovolenku,
@tttbb nie každý kurz je o sedení za počítačom,.manuálne kurzy sa asi sam nenauči a k väčšine potrebuješ aj certifikát, ak sa tým chceš potom živiť. To len toľko k tvojej poznámke, ze nevieš o kurze, kde by ta naučili lepšie ako ty sám.
Za tolko penazi nie. Pozrela by som, ci sa to neda naucit inde, za menej.
Jedine ze by kurz viedla svetoznama institucia (Harvard), kde potom za tu cenu dostanes aj renome.
co to je za kurz? EZOkoucing, kde ta naucia harrypoterrovsky carovat, vyrabat lektvare a vidiet do buducnosti? 🤣 nesla by som, je to podozrive velmi, pride mi to ako vylakat peniaze od zlaknutych dovercivych ludi, ozaj tu na slovensku je ten kurz, fakt o com by mal byt ten kurz?
Uži si radšej dovolenku 😀
Tak, dala som tolko za kurz- tyzdenny crash kurz, ale dostala som certifikat a opravnenie vykonavat istu cinnost, ktoru by som si musela bud minimalne 3 roky odrobit v danej profesii (s nejasnym uznanim) alebo vystudovat 3-5r. Vs. Takze za mna je otazka- co je to? Dostanes nejaky certifikat, s ktorym mozes neskor pracovat bud samostatne alebo na urcitej (lepsie ohodnotenej) pozicii, ktoru bez tohto certifikatu nemozes vykonavat? Od toho by zaviselo, ci by som tolko penazi za zo dala alebo nie...
ako pre svoju prácu som si dorobila tretiu VŠ, mám k tomu asi 15 kurzov a tréningov.... niečo som si platila ja a niečo zamestnávateľ ale seriózne ma zaujíma čo je to za kurz! rada zainvestujem do seba, do svojho rozvoja, rada sa učím a objavujem nové veci ale......najdrahší čo som si ja platila- to je potápačský kurz aj s nočným ponorom za cca 1500€ ( týždeň ) a od zamestnávateľa 6 mesačný IT kurz za 2500€ . prosím čo je toto za kurz, daj link či viac info. ďakujem
to ides na kurz eticky haker, alebo nieco podobneho? Ano, tam by sa to mohlo oplatit, avsak ajtak potrebujes este kopec dostudovat povedla, lebo ako u tychto certifikacii byva uz pravidlom, skusky su plne chytakov.
To zavisi.
Bud od navratnosti kurzu. Ak mas vedomosti, len potrebujes nejaky oficialny uznavany prestizny papier k tomu, ktory si pripojis na stranku, do zivotopisu, atd a hned to zvysi tvoj kredit, tak ano.
Alebo mas penazi a volneho casu dost, len chces zabit cas a mat pocit, ze nieco pre seba robis, tak tiez.
Inak nejak nie. Neviem, co sa za dva dni naucis take, ze to budes dokladne ovladat, aby sa to zislo a stalo to za tie peniaze.
Ak by islo o nejaku medzinarodne uznavanu certifikaciu, kt by ma karierne posunula do buducna, tak ano. Zaujimalo by ma o aky kurz ide, lebo ja som este nenarazila na pomer trvanie 2dni a suma skoro 4k
dva dni za skoro 4 tisic?? To co je za kurz prosim ta?? K otazke, ja by som nesla. Urcite za dva dni by som tolko penazi nedala, lebo za dva dni sa urcite tolko neda naucit, aby toto bola cena
Prosím tá, to je aký kurz?