IP vzdelávanie v Bratislave

29. dec 2023

Ahojte, mám taký problém chodila som na zdravotnú školu a v polovici štvrtého ročníka som ukončila štúdium zo zdravotných dôvodov. S riaditeľom školy sa nedalo nijako dohodnúť. Dnes to pokladám za veľkú chybu a chcela by som si dokončiť kedže by som rada išla na VŠ. Počula som o IP Gymnáziu a OA v BA nemá niekto skúsenosti s externou formou štúdia ? Dá sa to zvládnuť aj doma samoštúdiom ?

deti95060810
29. dec 2023

možno otázka troška mimo, ale neskúšala si v inej zdrav. škole pokračovať? žeby ti uznali 3 dokončené ročníky? škoda len tak zahodiť 3 roky..
u nás študujú aj ext. na zdr. škole

katkaseiner
29. dec 2023

nie som z brandze ani ucitelka ale myslis si ze zo zdravotnej skoly preskocis na gymnazium ci oa a sama sa doucis? Pochybujem. Minimalne na oa strojopis, účtovnictvo su masaker pre neznaleho a na gympli by som kludne oznacila predmety ako fyzika, chemia, biologia, matika za predmety ktore sama len tak samostudiom nezvladnes.

autor
29. dec 2023

@deti95060810 dalo by sa aj na inej zdrav. škole ako tam kde som chodila ?

deti95060810
29. dec 2023

môžeš vyskúšať aj inú zdr. školu - ak nechceš tak kde si chodila z nejakého dôvodu - však vysv. máš...
za pokus to stojí, nemáš čo stratiť...

jankakovacova1
5. feb 2024

Ahojte, ste tu niekto čo si ide podať prihlášku tento rok od septembra ?
Idem na gympel, lebo ekonómia pre mňa celé zle.
Tí čo tam už študujete gympel, zvládate tie predmety fyzika, chemia🤦‍♀️, geografia🤦‍♀️? Ja som 26r preč zo školy 🙈

erikababula
2. apr 2024

Ahojte ide niekto od septembra na OA do Ba?Ja som si teraz podala prihlášku.Chcem sa vzdelávať a dokončiť školu aby som nemala iba ZŠ keďže na strednej som ukončila iba prvý ročník.Popripade budem rada ak niekto napíše kto tam študoval či sa to dá v pohode zvládnuť.Ďakujem🙂

nikolasko01
21. apr 2024

@erikababula
@jankakovacova1 ahoj ako je na tej skole ? Vraj tam riaditelka okrada ziakov o peniaze?

erikababula
2. máj 2024

@nikolasko01 to ja neviem nastupujem až od septembra.

mimi_mima
3. máj 2024

Ja som na tejto škole,konkrétne IP vzdelávanie,začala študovať pre svoje potreby. Škola je v pohode. Som na externom štúdiu gymnázium a som 20 rokov po učňovke. Škola sa dá zvládnuť,ak chcete. Úplne iným spôsobom ku škole pristupujete v stredných rokoch. Lebo to sami chcete😊😇. Takisto mienim pokračovať na VŠ. Učitelia sú milí,ústretoví. Snažia sa všemocne pomôcť,ak aj vy máte snahu. Sú si vedomí toho,že vrátiť sa do školy po rokoch nieje ľahké,dámy,veď máme aj rodiny a prácu. Sú nápomocní vo všetkých smeroch. Ak vam aj školné príde veľa,dá sa dohodnúť na spl.kalendári. Želám každému,kto sa rozhodne pokračovať vo vzdelávaní mnoho úspechov😊😉. P.S. netreba sa báť,choďte do toho😊

mity24011
15. aug 2024

Ahojte, aj ja premýšľam o prihlásení sa na OA od septembra, len sa toho trocha bojím . Dá sa to zvládnuť, keďže mám aj rodinu aj prácu ? 🙂

ninca258
28. aug 2024

@erikababula Dobrý deň, chcela som sa spýtať či už vám prišli niake informácie. Ja som si podala prihlášku tiež ale zaujíma ma kedy prídu niake pokyny

ninca258
28. aug 2024

@erikababula Dobrý deň, taktiež nastupujem od septembra a chcela som sa spýtať či vám už náhodou neprišli niKe informácie alebo pokyny pretože mne zatiaľ nič tak ma zaujímalo či už niekto niečo má

mity24011
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erikababula
2. sep 2024

@ninca258 dobrý deň,mne prišla sms že si mám skontrolovať či prešla platba a to je všetko 🙂 držím palce