Dobrý deň,
hľadám vzdelávanie, ktoré bude rýchle, cenovo dostupné a iba online formou...Momentálne som prihlásena cez Plan obnovy zadarmo, kombinovanou formou, ale strašne zdlhavé mi príde. Včera som začala už jedno vzdelanie a v máji končí...Budem vďačná za vaše skúsenosti.
Pekný deň🤗
je tu viac diskusii o tomto staci si nastudovat a vacsinu poznam online napr. nivam (zadarmo) inspiracia ci ine organizacie
inspiracia
@naduska007 ja momentálne absolvujem dva programy cez Nivam. Obe zadarmo a obe online.
@naduska007 ja som robila 2 inovačne online cez inšpiráciu, ale tiez trvali 3- 4 mesiace
ja si robim 4 cez inspiraciu, zatial som mala dve, boli prakticke, online, trvali mesiac až mesiac a pol, bud boli cez tyzden po poobediach alebo celu sobotu od rana do vecera
Chcem sa opýtať,to všetky inovačné vzdelávania končia prezentáciou pred komisiou? Ak áno ,je to len formalita? Či aj vyhadzujú? Vďaka
@naduska007 edusteps, maju veľmi dobré vzdelávania
@dievcatko8 cez inspiraciu sa posiela praca a prezentuje sa len pred tym jednym lektorom, nikoho nevyhodili
@miskajerry ..vďaka...a majú aj praktické využitie do MŠ?
@dievcatko8 áno, práve si robim Detske folklorne žanre, ucime sa piesne, tance, vycitanky, napady na rozne temy, aktivity, vyrabanie..
@miskajerry online ?
@naduska007 uniskola robi inovacne online, stalo 129 eur, konci sa online prezentaciou.
@dievcatko8 online mali sme to napríklad piatok od 17.30 do 20.00 a sobotu od 8.00 do 17.00, robili sme úlohy online, aj máme pripraviť a popísať svoje aktivity ako záverečnú prácu, bude ešte záverečné online stretnutie o mesiac a potom príde osvedčenie, stoji to 81 eur jedno, ja som vystihla black friday tak 57, s inšpiráciou sú veľmi dobré školenia, praktické, využiteľné, lektori sú odborníci veľmi milí, ústretoví, ja som veľmi spokojná a robila som si 4 inovačné vzdelávania u nich, všetky som využila alebo využijem v práci
ešte napíšem, aké som si robila: 1. Slovensko, vlasť moja- tam sme sa učili napríklad, aké aktivity robiť s deťmi na temu štátne znaky, vyrábanie, piesne, tance. 2. bolo o rozvíjaní čitateľskej gramotnosti- tak isto mnoho nápadov, čo môžeme s deťmi robiť, 3. bolo Moderný pedagog- tam konkretne rozoberala, ako hovoriť s detmi, riesit problemy, komunikovat, aktivity 4. Detské folklorne žanre, -piesne, tance, vycitanky, napady na rozne obdobia roka, vystupovania, vyrabanie.. Tieto 4 som si robila, ale vraj dobré je aj vzdelávanie o hláskovaní. Tu si treba popozerať, tie školenia aj opakujú. https://www.inspiracia.live
@miskajerry ,veľká vďaka za info 😊...a už som si stihla popozerať a vyzerá to veľmi super a už mám aj vybraté 🙂..tie detské folklórne žánre ma oslovili ,len mi nebolo jasné či je to online,keďže som našla pár videí na YouTube z tohto vzdelávania a boli v triede. Ale už mi je to jasné ,tak ďakujem .
@miskajerry dobrý deň, prosím vás, môžte mi napísať, čo bolo vašou úlohou urobiť alebo naučiť sa na záverečné skúšky v jednotlivých vzdelávaniach , či ste poslali len práce a čo mali obsahovať alebo ste boli aj naživo s lektorkou .. ďakujem, rozmýšľam nad týmito vzdelávaním ...
@noty 1. Slovensko, vlasť moja-urobit a prezentovat cez zoom pred vsetkymi za 5 minut prezentaciu s aktivitami na povesti z nasho kraja, 2. vzdelávanie o čitateľ.gramotnosti - vytvoriť prediktabilnu knihu v powerpointe a prezentovat cez zoom pred vsetkymi.3. Moderný pedagog- do prezentácie dať 3 aktivity, ktoré som realizovala prezentovat cez zoom pred vsetkymi, 4. Detské folklorne žanre- len poslať lektorke vo worde hudobno tanečné aktivity na vylosované remeslo, niečo sme si urobili spolu, niečo sme mali sami vymyslieť, dať to dokopy, popísať a poslať
@miskajerry DAKUJEM VELMI PEKNE
Dobrý večer, kde sa prosím dajú zistiť bezplatné inovačné vzdelávania? Pozerala som Nivam, no nič mi tam nevyskocilo. Ďakujem
@naduska007 skús www.teach-point.sk ja som sa veľa nasmiala, ľudský, prístup a lektorka dáva silné príbehy zo života..za mňa TOP.. skúsila som iné spoločnosti ale bola to hrôza za veľa prachov
Dievčatá, a všetky tie platené vzdelávania vám v práci preplatia? Či musíte si to z vlastného vrecka zaplatiť.? Vôbec neviem ako to funguje. 🙆
@mariap123 mne to preplatili
@naduska007 pokiaľ ti ide o príplatok, upozorňujem, že je možné až pravdepodobne, že ti ho nepriznajú. Vzdelávanie si už mala mať na začiatku sk. roka uvedené v Pláne profesijného rozvoja, ktorý podpisuje riaditel, ale i zriaďovateľ. Ak s tým súhlasia, rátajú v rozpočte s financiami na vyplácanie príplatku. Pokiaľ ho nemáš odsúhlasené, majú právo ti nevyplacat príspevok.
Inšpirácia