Inovačné vzdelávanie

12mirus12
19. aug 2024

Ahojte pracujem v MŠ a mám 2 roky praxe idem na svoje prvé vzdelávanie a prihlásila som sa cez Inšpiráciu. Ak si niekto z vás robil cez inšpiráciu vzdelávanie môžem poprosit napísať súkromnú správu mám zopár otázok. Ďakujem

anesim
19. aug 2024

@12mirus12 mali sme cez inspiraciu min rok, jedno z najlepsich vzdelavani, kt som s kolegynami absolvovali,

marinecka95
19. aug 2024

Inšpiráciu milujem 👍

benit
19. aug 2024

Ja mam u nich kopu vzdelabani. Najlepsie investovane peniaze v rsmci vzdelavani

miskajerry
20. aug 2024

ja som si robila 4 inovacne u nich

majidlo26
23. aug 2024

@miskajerry mozem sa spytat ako prebiehalo ukoncenie inovacneho cez inspiraciu?

miskajerry
23. aug 2024

Ja som si robila: 1. Slovensko, vlasť moja-urobit a prezentovat cez zoom pred vsetkymi za 5 minut prezentaciu s aktivitami na povesti z nasho kraja, 2. vzdelávanie o čitateľ.gramotnosti - vytvoriť prediktabilnu knihu v powerpointe a prezentovat cez zoom pred vsetkymi.3. Moderný pedagog- do prezentácie dať 3 aktivity, ktoré som realizovala prezentovat cez zoom pred vsetkymi, 4. Detské folklorne žanre- len poslať lektorke vo worde hudobno tanečné aktivity na vylosované remeslo, niečo sme si urobili spolu, niečo sme mali sami vymyslieť, dať to dokopy, popísať a poslať

majidlo26
25. aug 2024

@miskajerry vdaka takze nic hrozne

miskajerry
25. aug 2024

@majidlo26 dalo sa to, len to chce čas na školenie, prípravu, realizáciu, každé školenie malo záver približne o mesiac, to sa mi páčilo, že sa to nenaťahuje

tomi45678
1. okt 2024

@anesim tipujem, že s Taligovou, tá aj mňa dostala a teraz robí vo svojej spoločnosti Teach Point.. skús ju vyhľadať.. nebudeš ľutovať, ideme k nej znova 🍀