Ahojte pracujem v MŠ a mám 2 roky praxe idem na svoje prvé vzdelávanie a prihlásila som sa cez Inšpiráciu. Ak si niekto z vás robil cez inšpiráciu vzdelávanie môžem poprosit napísať súkromnú správu mám zopár otázok. Ďakujem
Inšpiráciu milujem 👍
Ja mam u nich kopu vzdelabani. Najlepsie investovane peniaze v rsmci vzdelavani
ja som si robila 4 inovacne u nich
@miskajerry mozem sa spytat ako prebiehalo ukoncenie inovacneho cez inspiraciu?
Ja som si robila: 1. Slovensko, vlasť moja-urobit a prezentovat cez zoom pred vsetkymi za 5 minut prezentaciu s aktivitami na povesti z nasho kraja, 2. vzdelávanie o čitateľ.gramotnosti - vytvoriť prediktabilnu knihu v powerpointe a prezentovat cez zoom pred vsetkymi.3. Moderný pedagog- do prezentácie dať 3 aktivity, ktoré som realizovala prezentovat cez zoom pred vsetkymi, 4. Detské folklorne žanre- len poslať lektorke vo worde hudobno tanečné aktivity na vylosované remeslo, niečo sme si urobili spolu, niečo sme mali sami vymyslieť, dať to dokopy, popísať a poslať
@miskajerry vdaka takze nic hrozne
@majidlo26 dalo sa to, len to chce čas na školenie, prípravu, realizáciu, každé školenie malo záver približne o mesiac, to sa mi páčilo, že sa to nenaťahuje
@12mirus12 mali sme cez inspiraciu min rok, jedno z najlepsich vzdelavani, kt som s kolegynami absolvovali,